26.2.2013

Wet n Wild The Fergie CenterStage Collection: Nail Color

Seuraavana iskin kynteni (hehheh) Wet n Wildin uuden Fergie-malliston kynsilakkoihin.
Sain testattavaksi kaksi lakkaa; tumman, vihreään taittavan metallisen Heels of Steelin sekä vaaleansinistä ja violettiä glitteriä sisältävän XoXo:n. Huhtikuussa kauppoihin tulevaan kokoelmaan kuuluu yhteensä 21 lakkaa, ja hinta on noin 6,95€ / kpl.


Pyörittelin näitä lakkapulloja käsissäni pikkutytön innokkuudella. Toivoin näiden olevan hyviä, koska Wettikseltä tulee yksi kaikkien aikojen lempilakoistani, MegaLast Nail Color. Megalastit pysyy kynsilläni pidempään kuin mikään muu lakka, mikä vähän asetti näille uutuksille paineita!


 Fergien lakat eivät ihan täyttäneet (suuria) toiveitani yllä näkyvän kuvan takia. Ohhoh, vielä isompi suti kuin MegaLasteissa! Iso joka suuntaan! Melko kapeakyntisenä jättisiveltimet ovat vähän hankalia, ja tökin pari kertaa lakkaa kynsinauhoille. Tosin tiedän monien leveäkyntisempien tuttujeni rakastavan isoja kynsilakkasiveltimiä, joilla kynnen voi maalata yhdellä vedolla.

Sitten niihin itse väreihin!
Pakko myöntää, että oikein otti päähän lakata kynnet niin syksyisellä sävyllä kuin voi olla juuri sinä ensimmäisenä kevätauringon valaisevana päivänä. Kävin myös yhdet juhlat näillä kynsillä, vaikkei ne sopineet asuun. No kun päätin pistää pysyvyyden testiin!
Heels of Steel on kaunis (minulle edelleenkin syksyinen) metallinhohtoinen lakka. Melkein glittermäinen hohde taittaa lämpimään sammaleenvihreään, ja pohja näyttää mustalta. Levitin lakan malttamattomana eriparikynsilleni ennen niiden muotoilua, ja annoin olla ilman mitään päällyslakkaa niin kauan, kuin tuli tarve poistaa. Olin aika vaikuttunut! Vasta kuudennen päivän iltana kovimmalle kulutukselle joutuvat sormet näyttivät siltä, että lakka pitää vaihtaa. Niin kuin kuvasta näkyy, nimetön ja pikkurilli voivat vielä oikein hyvin!

XoXo-glitterlakalla en samaa pysyvyystestiä tehnyt, ihan laiskuuttani. Kaikki tietää miten kivaa glitterlakan poistaminen on. Kokeilun perusteella tämä taitaa kuitenkin päästä kynsilleni melko pian, harakka tykkää! Yksinään lakalla saa suht peittävän glitterkerroksen kolmella-neljällä kerroksella. Yksikin kerros näyttää kivalta värilakan päällä, minä laitoin pohjalle mitäs muutakaan kuin Wettiksen MegaLastia (Bite the Bullet) ;)

Tykkäsin näistä molemmista lakoista kynsilläni, pullossa en yhtä paljon. Tukevampi varsi ja kapeampi harja ovat enemmän minun mieleeni, mutta kyllä nämä Limited Edition -lakat aivan varmasti jäävät kaappiini! Pysyvyys on MegaLastin kanssa samaa luokkaa, joten taidan käydä parin kuukauden päästä katsastamassa lähi-Seppälän lakkavalikoiman; luulen, että 21 sävystä voisi löytyä vielä joku, joka haluaisi muuttaa meille :)

Wet n Wild Fergie-malliston tuotteet tulevat myyntiin 29.4. Seppälöihin sekä pretty.fi ja nelly.com -nettikauppoihin.

- Tuotteet on saatu blogin kautta -

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö! :) Pakko mennä katsomaan livenä loputkin sävyt!

   Poista
 2. Toi sammalenvihreä näyttää melko herkulliselta, vaikka mielestäni myöskin sopii enemmän syksyyn. Mutta kuka sitä sanoo, milloin tummia lakkoja saa käyttää! :D Sivellin näyttää todella isolta ja kömpelöltä, minua kun hirvitti jo essienkin siveltimen koko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kynsille saa laittaa just sellasen värin kun haluaa just sillon kun haluaa :) Tämä mallisto taidettiin julkaista Jenkeissä jo loppuvuodesta mikä ehkä selittää tumman sävymaailman. Sivellin tosiaan on joidenkin makuun varmasti liian suuri!

   Poista