28.2.2013

Wet n Wild The Fergie CenterStage Collection: Perfect Pout Lip Color

Kirjoitin aimmin Wet n Wildin Fergie-kokoelmaan kuuluneista geelilinerista sekä kynsilakoista. Niiden lisäksi sain testattavakseni Perfect Pout -huulipunan sävyssä A037 Old School Glam. (noin 6,95€)


Ennakkotietona luin jenkkiblogeista näiden Fergie-punien olevan jotain Wettiksen Megalastin ja Megashieldin väliltä, eli matta, mutta kosteuttava väri. Kuulosti hyvältä! Wet n Wildin tiedotteen mukaan huulipuna sisältää hoitavia vitamiineja, mineraaleja sekä anti-aging-ainesosia. Suomeen Perfect Poutista tulee myyntiin neljä sävyä (kymmenestä). Minä sain Old School Glamin, joka on kirkas, lämminsävyinen ja perinteinen Hollywood-punainen.

   


Huulipunan pakkaus on täysin erilainen Wettiksen muihin puniin verrattuna. Koko hylsy on suurempi, ja korkin vinon kärjen kanssa saa olla tarkka; jos korkin laittaa kiinni väärässä kulmassa, se voi sotkeentua huulipunaan. Hylsystä kuuluva napsahdus kiinni kierrettäessä sekä korkin F-logo ovat minua ilahduttavia pieniä yksityiskohtia.


Kuva otettu auringonpaisteessa!

Väri liukuu huulille helposti ja tuntuu aluksi hyvin kosteuttavalta. Levitin punaa kaksi kerrosta, joka sai aikaan todella kirkkaan värin. Siistimmän lopputuloksen aikaansaamiseksi rajauskynä olisi ehkä ollut tarpeen. Pysyvyyteen olin todella tyytyväinen. Huulille jäi kirkas, punainen pigmentti iltaan asti, ja käden swatchia sain hangata pois saippuan kanssa ihan kunnolla.Huulipuna ei kuivattanut huuliani, mutta lähti parin tunnin kuluttua hieman karkailemaan paljastaen kuivuuteen taipuvaisten huulteni juonteet. Suosittelen alle kosteuttavaa huulivoidetta!

Wet n Wild Fergie-malliston tuotteet tulevat myyntiin 29.4. Seppälöihin sekä pretty.fi ja nelly.com -nettikauppoihin.

- Tuote on saatu blogin kautta -2 kommenttia:

  1. Puna itsessään näyttää ihanalta! Mutta.. yyyh miten ruma hylsy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vähän kömpelö! Korkin sisäpuoli on sotkeentunut punaan vaikka kuinka olen yrittänyt laittaa sen kiinni oikeassa kulmassa...

      Poista