26.3.2013

Barry M Gelly Hi-Shine

Tilasin pari viikkoa sitten Asos.comista Barry M:n kynsilakan ja Rimmelin meikkikynän (no just sen täydellisen sisärajauskynän, jota metsästin tovi sitten kuumeisesti!) ja mua vähän nauratti kun lähettifirman poika toi parin puhelun jälkeen sopivan ajan löytyessä pahvilaatikon ovelle. Nää olis mahtuneet pienenpieneen kirjekuoreen, mutta koska paketissa tuli kynsilakka, se oli oikeaoppisesti pakattu pahvilaatikkoon, jossa oli isot varotusmerkit vaarallisesta sisällöstä. Niinpäniin.


Hienosti pakattu kynsilakka on Barry M:n Gelly Hi-Shine nail paint sävyssä Grapefruit, aivan ihana korallinpunainen lakka! Seche Viten suurkuluttajana pidän geelikynsimäisestä, superkiiltävästä pinnasta kynsillä, joten toki Barry M:n uututta piti kokeilla! Kuvassa lakkaa on kaksi kerrosta, ei päällyslakkaa. Väri on ollut nyt kynsilläni melkein viikon, ja vain kärjet ovat kuluneet. Kiilto vähenee parissa päivässä, mutta on kuitenkin parempi kuin tavallisissa lakoissa. Tykkään!

Hintaa lakalla oli noin 5 euroa ja Asos toimittaa ilman postikuluja, ei siis hullumpi hinta pitkäkestoisesta, kiiltävästä lakasta, suosittelen! Gelly-lakat löytyvät täältä. Varmasti löytyy muistakin nettikaupoista, asos.com oli helppo ja edullinen vaihtoehto.

Ps. Olipa hyvä, että oli lauantaina edes kynnet (mikään muu ei sitten ollutkaan) kunnossa - poikaystäväni oli salaa kutsunut muutamia kavereita parin sadan kilometrin päästä yllärisynttäreille! Oli aika järkytys tulla kaupasta kotiin "yllätys!"-huutoon, sydän ihan vähän pomppas kun sekunnin murto-osan luulin meillä olevan varkaita.. Ilta jatkui kaupungille ja aamulla herättiin auringonpaisteeseen. Viikonloppu muistutti minua siitä, että ympärilläni on aivan ihania ihmisiä. Muistan sen taas paremmin seuraavan kerran, kun on yksinäinen olo. Välimatkan ei tarvitse muuttaa ystävyyttä!

7 kommenttia:

 1. Nice Blog :)

  You are invited to my "International Giveaway by Born Pretty Store".
  http://beauty-fulll.blogspot.com/2013/03/international-giveaway-by-born-pretty.html

  VastaaPoista
 2. Ihana lakka! Luulin, että Britteihin tuli jotain uusia määräyksiä tms. lakkojen postittamisen suhteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tuli? Mä en tiennyt! Aerosoleja sieltä ei ainakaan ole aika pitkään aikaan saanut tilata, mikä ärsyttää..

   Poista
  2. Luin jtbeautyoutletin sivuilta, että Royal Mailin uusien säädöksien vuoksi niitä (ja hajuvesiä) ei saa enää lähettää postitse ulkomaille. Yritin Royal Mailin sivuiltakin asiaa tutkia, mutta en löytänyt sieltä oikeastaan mitään tyhjentäää vastausta. Äh, hankalaa!

   Poista