19.3.2013

Eka YR

Mä muutes menetin viime viikolla Yves Rocher -neitsyyteni!
En tosiaan ole koskaan ostanut kyseiseltä merkiltä yhtään mitään, joten pitihän munkin kun kaikki muutkin. 


Olen epäileväinen mutta avoimin mielin. Onko jollain kokemusta jostain näistä? Käsisaippuasta en välttämättä tarvitse syväluotaavia analyyseja, muista olis kiva kuulla jotain. Anyone?

9 kommenttia:

 1. Onnistuit hyvin valitsemaan niitä tuotteita, joita en itse ole kokeillut, vaikka aikamoinen YR-konkari jo olenkin. :D Toivottavasti tuo pinkki käsisaippua ei haise yhtä ällöttävän makealle kuin saman sarjan käsivoide. Jos hullaannut YR:ään, kokeile ihmeessä sarjan kulmakynää! Ihan huippua, kun siinä on harja toisessa päässä. En muuta enää käytäkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, kiitos vinkistä! : ) Ehkä otankin sen kokeiluun jossain vaiheessa - sitten kun saan edes yhden entisen kulmakynän käytettyä loppuun! Mun oli pakko työntää nenä siihen saippuaan. HUH onpa makea :D

   Poista
 2. Joo siis mamman kanssahan sillon kun olin tosi nuori, tilailtiin postissa tulleella paperilla YR n tuotteita. Sillon ainakin oli vielä käytössä se, "revi lappu ja liimaa paperille" käytäntö :'D eipä sieltä mitään hohdokkaita tuotteita oo koskaan tullut, päinvastoin. Siks en ookaan uskaltanut enää lähtä kokeilemaan ainuttakaan YR n tuotetta :S hurr ja durr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mä muistan noi lapputilaussysteemit :D Ehkä niiden takia mullakin on vähän ennakkoluuloja merkkiä kohtaan, antaa tosi halvan ja epämääräisen kuvan. No, pitää nyt testailla näitä : )

   Poista
  2. : D joo, sepä. Eiköhän ne oo ainakin vähän parantanu tasoaan, toivotaan :)

   Poista
 3. YR on huomattavasti parempi maineeltaan nykyään, perustuu luonnonmukaisuuteen ja laatuun, samalla tasolla kuin Body Shop. Tuo käsirasva on ihana, tuoksulta ja koostumukselta. Mutta ei hhtä ihana kuin tuo Kamomilla vartalo- js kasvovoide (mun suosikki).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, kiitos! : ) Monet ovatkin sanoneet laadun parantuneen lapsuudenajoistani, josta minulla on ensimmäiset muistikuvat Yvesistä. Innolla siis testaamaan!

   Poista
 4. Itselläni on tota pinkkiä joulusarjaa suihkugeeli ja on ainakin mulle vähän liikaa se haju :D. Mulla on myös tuo käsivoide (keltainen tuubi), kosteuttaa ihan hyvin kyllä, mutta tämänkään hajusta en tykkää. Yleisesti ottaen tykkään kyllä Yves Rocherista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen melko nirso tuoksujen suhteen, joten saa nähdä miten näiden kanssa käy! Pinkin käsisaippuan haju todellakin on vahvan makea mutta onneksi se on vain käsisaippua, eiköhän tule käytettyä pois : )

   Poista