6.3.2013

Koko päivä unessa

Nää on näitä päiviä, kun silmät ei tunnu tottuvan valoon koko päivänä eikä peiton alta haluaisi kuoriutua esiin vaikka mikä olisi. No posti oli se mikä sai silmät edes puoliksi auki. Toivottavasti huomenna postimies tuo yhden sellaisen mustan lootan, joka saisi silmät ihan kokonaan auki!


Onko ihan pakko kiusata köyhää opiskelijaa?
Onneksi meillä on täällä Jyväskylässä vain Stockmann Beauty suht pienellä valikoimallaan. Stockmanneilla on siis 7.-17.3. Kauneuden Juhlaa -tapahtuma, jonka aikana monilla merkeillä on "luksusetuja kanta-asiakkaille". Moni selektiivinen merkki mainostaa myös tietyllä summalla ostavien saavan kaupanpäälliseksi kokeilukokoisia tuotteita.

Myös Sokos juhlii tällä hetkellä kauneutta. Kutsu kauneuteen -tapahtuman aikana postikulut ovat muuten Sokoksen nettikaupassa ilmaiset, joten kannattaa kurkata tarjoukset, vaikkei Sokoksen lähellä asuisikaan!Postia selaillessani kurkkasin kaihtimien välistä ulos.
No mitä tää nyt on? Vaikka rakastan talvea ja lunta ja pakkasta ja jopa sitä petollista jäätä, jonka takia lensin takalistolleni kotirappusilla, mä ehdin jo vähän innostua keväästä kertovasta auringonpaisteesta. Ei se kevät taida ihan heti ainakaan tänne Keski-Suomeen tulla, koko illan on ulkoa kuulunut hirveä tuulenhumina, eikä koirakaan suostunut lenkkeilemään tuolla lumimyrskyssä.

Ainiin, päivän WTF KIITOS VAAN "#€%!"!! -hetki tuli lookfantasticin viestin avatessani. Tilasin pari päivää sitten epiloinnin jälkeen käytettäväksi uuden pullon InGrow Gota, minkä perusteella minulle suositellaan seuraavaksi ostokseksi nenäkarvatrimmeriä. Kiva juttu kiitos paljon. Vakoileeko ne mua web-kameran kautta kun shoppailen läppäri vinossa sylissä... 4 kommenttia:

 1. Voi hitsi saattaa koitua mun Stockan lahjakortin kohtaloks toi tapahtuma!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on kyllä hyvä hetki laittaa lahjakortit käyttöön! Minusta on ihanaa saada kokeiluun niitä pieniä kaupanpäällisiä :) Esim. Elizabeth Ardenilta saa 125€:n arvosta minituotteita kun ostaa 60€:lla, Lancômelta 119€:n arvoisen paketin yli 100€:n ostoksista ja Estée Lauderilta 140€:n todella houkuttelevan pakkauksen yli 100€:n ostoksista. Voi että itsehillintä on koetuksella! :)

   Poista
 2. Hahaha toi nenäkarvatrimmeri! MITÄ ihmettä :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä hetken suu auki :D Sitten syvästi loukkaantunut ja lopuksi vähän huvittunut.... Mä toivon etten tule tarvitsemaan tollasta kapistusta, ikinä! :D

   Poista