20.3.2013

Louis Widmer Skin Appeal Peeling

Joulukuun LivBoxissa tuli Louis Widmerin kuorinta kasvoille 12ml:n näytekokona. Pikkuinen tuubi on ollut yllättävän riittoisa! Olen jo useamman kerran luullut käyttäneeni näytteen loppuun, mutta ehei, aina vaan riittää.


Epäpuhtaalle, rasvaiselle ja sekaiholle tarkoitettu Skin Appeal -sarjan kaksivaikutteinen kuorintavoide vaikutti tuoteselosteiden lukaisun jälkeen minun herkälle iholleni vähän turhan tujulta tavaralta. No, päätin kuitenkin kokeilla - ja hyvä niin! Jos jemmassa ei olisi muita kuorintoja, menisin ja ostaisin uuden Skin Appeal Peelingin heti tämän minituubillisen loputtua.

Herkkäihoisena haluan mekaanisen kuorinnan olevan mahdollisimaan hienorakeista. Inhoan niitä geelimäisiä litkuja, joissa pyörii seassa liian pieni määrä liian isoja rakeita. Tässä Widmerin kuorinnassa on sekä mekaanisesti kuorivia polyetyleenirakeita sekä kemiallisesti kuorivaa AHA-hedelmähapposeosta. Geelimäisessä kuorinnassa on pienenpieniä rakeita paljon, ja se tuntuu puhdistavan ihon perusteellisesti. Kuorinnan jälkeen iho on vaikuttanut joka kerta pehmeältä, sileältä ja kirkkaalta. Mustapäät ovat vähentyneet huomattavasti. Keskityn kuorimaan lähinnä T-aluetta, jolla minulla on niitä epäpuhtauksia, sekaiho kuin on. Poskipäissä taas on jopa vähän couperosaa, ne kierrän kokonaan. 


Louis Widmerin nettisivut kertovat kuorinnasta näin:

Hellävarainen mekaaninen kuorinta: polyetyleenirakeet poistavat kuolleita ihosoluja, tekevät ihosta sileän ja edistävät pintaverenkiertoa. Kemiallinen kuorinta: Hedelmähapposeos elvyttää ihoa ja aktivoi sen uusiutumista. Polidokanoli rauhoittaa ihoa kuorinnan jälkeen ja lievittää kutinaa. Pantenoli parantaa ihon kosteudensitomiskykyä, suojaa ihoärsytyksiltä sekä rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Hopeamolekyyleillä on kevyesti antiseptinen ja mikrobien lisääntymistä ehkäisevä vaikutus.


Louis Widmer neuvoo hieromaan kuorinnan pyörittelevin liikkein kostutetulle kasvojen iholle ja antamaan sen vaikuttaa kasvoilla hetken. Kuorinnan tehokkuutta pystyy vaihtelemaan sen mukaan, kuinka paljon vettä käytetään. Rasvaiselle ja/tai epäpuhtaalle iholle kuorinta suositellaan tehtäväksi 3-4 kertaa viikossa.

Vaikuttavat aineet:
polyetyleenirakeet 30%, polidocanoli 2%, AHA (hedelmähapposeos) 1,5%, D-panthenoli 0,5%, undesyleenihappojohdannainen (huh mikä sana!) 0,5%, hopeamolekyylit 0,004%.

Täysikokoisen, 50 ml:n Skin Appeal -kuorinnan hinta on noin 14€. Louis Widmerin kosmetiikkaa löydät apteekeista.


1 kommentti:

  1. Mullakin väheni mustapäät tämän käytön myötä selvästi. Käytin tuon minituubin jo loppuun, pitäisi käydä uudestaan apteekissa kuikuilemassa tätä kun viimeksi ei ollut.

    VastaaPoista