15.3.2013

Wet n Wild Mega Last Liquid Lip Color

Vielä yksi Wettikseltä saatu uutuus syyniin!

Wet n Wild Mega Last Liquid Lip Color on Wet n Wildin vastaus vallitsevaan lip stain -trendiin. Huulimaali, huulilakka? Kaikki kuulemani käännökset lip stainille kuulostavat vähän hassuilta. Kyseessä on kuitenkin nestemäinen huulipuna, jossa yhdistyvät pitkäkestoisen punan mahtava pigmenttisyys ja pysyvyys sekä huulikiillon nestemäisyys, levitettävyys sekä kiilto. Aika harvan tuotteen kohdalla nuo kaikki toteutuvat.


Wet n Wildin tiedote kertoo tuotteesta näin:
"Silkkisen pehmeä huulikiilto, jonka intensiivinen väri kestää jopa kahdeksan tuntia! Kevyt koostumus kosteuttaa, hoitaa ja ravitsee huulia. Kiilto levittyy pehmeästi, eikä jätä huulille tahmaista tunnetta."


Mega Last Liquid Lip Color tuntui helpolta levittää, mutta hutaistuani vähän hutiin, sen pysyvyys antoi itsestään aika hyviä merkkejä - rajan korjaaminen oli heti vaikeaa siitä, missä väriä jo oli! Huulille jää kiiltävä, kaunis pinta, joka valitettavasti häviää puolen tunnin sisällä. Sen jälkeen tästä tulee aivan tismalleen saman tuntuinen kuin huulitatuoinnit! Ne siirtokuvahuulet, joita alkoi viime vuonna näkyä monessa paikassa! Poistaminenkin on ihan samanlaista. Veden kanssa hangatessa väri lähtee rullaantumalla ja murentumalla irti. Poistamiseen asti väri on ja pysyy. En valitettavasti katsonut kelloa, mutta monen monta tuntia se ehti kuitenkin huulillani olla. 
Supertarttuvan, nestemäisen punan levityksessä on omat kikkansa. Jos hierot huulia yhteen ennen kuin se on kuivunut, väri sotkeentuu ja tahmaantuu ja näyttää yksinkertaisesti kamalalta huulilla. Kuten alla olevasta kuvasta näkee, minun huuleni näyttävät helposti kuivilta ja no, ryppyisiltä. Pitkäkestoinen puna korostaa sitä, joten kuivahuulisten ja matta-lookista piittamattomien on syytä levittää päälle kiiltoa. Kuivuus on aikalailla hinta superpitkälle pysyvyydelle. 

Niille, jotka haluavat syödä, juoda ja tehdä ihanmitävaan ilman huulipunan sotkeentumista, suosittelen kokeilemaan. Jos et pidä kuivattavista, pitkäkestoisista punista ja haluat meikin olevan helposti poistettava, en suosittele.

Sävyjä on saatavilla 13 (kaikki olemassa olevat sävyt taitavat siis tulla myös Suomeen!): Coral Me Bad, Red My Mind, Cherry On Top (kuvissa), Back To The Fuchsia, Click On My HyperPink, Do I Make You Blush?, Pink Perfection, Iris I Was Rich, Pocketful Of Roses, Rose To The Occasion, Raisin' The Roof, High-Pitched Wine, I Can Bare It

Wet n Wildin kevätuutuudet tulevat myyntiin Seppälöihin sekä pretty.fi ja nelly.com -nettikauppoihin 2.4. ja Mega Last Liquid Lip Colorin hinta on noin 5,45€.

- tuote on saatu blogin kautta -

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikä kokeilu tule kalliiksi, edullisesta Wet n Wildista kun on kyse! : )

      Poista