19.4.2013

Golden Rose Jolly Jewels 113 & 110

Taisi olla viime kuun alkua, kun Seppälöihin ilmestyi Golden Rosen uutuuslakkoja, joista kuhistiin kynsiblogeissa jo hyvissä ajoin ennen niiden saapumista kauppoihin. Tottakai minunkin oli käytävä katsomassa, miltä nämä edulliset glitterihanuudet livenä näyttävät! Paikallisessa Seppälässä ei kaikkia Suomeenkaan tuotuja lakkoja tästä Jolly Jewels -sarjasta ollut sillon saatavilla kun minä siellä kävin, ehkä muut Jyväskylän glitterhirmut olivat käyneet tyhjentämässä laareja? Otin mukaan kaksi, ja voisin ottaa pari lisääkin seuraavan kerran kun Seppälässä piipahdan - jos niitä on enää jäljellä...

Numero 113 (miksei näillä oo mitään kivoja nimiä!) on aika äklön ihana pinkki glittersekamelska. Mut onhan se nyt söpö! Tykkään tästä enemmän kuin toisesta valinnastani, mikä kertoo vahvasti sisälläni piilevästä pikkutytöstä. Aurinkoisena päivänä kimaltavien Barbie-kynsien katseleminen sai hymyilemään, ja kehuja tuli parin kaupan kassallakin!

Molempia lakkoja laitoin kaksi kerrosta ilman muuta värilakkaa, aluslakkana Etude House Easy Peel Off Base Coat ja päällyslakkana tietenkin Seche Vite. Kokeilin muuten alimmaista glitterlakkaa ensin ilman peel off -aluslakkaa, meni hermot. En enää ikinä käytä glittereitä ilman pois kuoriutuvaa aluslakkaa. Lakkaus kestää vain pari päivää hyvänä (lähtee irtoamaan reunoista), mutta mieluummin lakkaan kynteni vaikka joka päivä kuin menetän hermoni glitterin hankaamisessa pois kynsiltä.
Voiko olla tyttömäisempi lakka?!
113 näytti yllättävän hyvältä ihan itsestään, ajattelin ensin näiden kaipaavan alleen värilakan. Kahdella kerroksella pinnasta tuli kuitenkin peittävä ja kaunis, tosin glitterlakkojen kanssa hippusia saa aina vähän asetella kynsille, että lopputuloksesta tulee tasainen.


Numero 110 on vaaleansinipohjainen lakka tummansinisellä ja punaisella glitterillä. Tämä ei miellyttänyt minua yksinään kerrostettuna läheskään yhtä paljon, näyttää varmasti paljon paremmalta yhdellä kerroksella värilakan päällä! Yksinään se on mielestäni liian "täysi", eli glitteriä pakkautuu niin paljon kynnelle, että se näyttää vähän hölmöltä.

Jos et ole huomannut Jolly Jewelsejä vielä Seppälässä, käy ihmeessä kurkkaamassa! Jos oikein ymmärsin, sävyjä on myynnissä 15, ja hinta on vain 3,95€/kpl.

2 kommenttia:

  1. Olen ilmeisesti asunut jossain luolassa, kun en ole mistään aiemmin lukenut näistä lakoista :D Näyttää todella kivoilta, voisi käydä itsellekin ostamassa kokeiluun! :)

    VastaaPoista