16.4.2013

Ihan vaan kuulumisia

Nii että mihin se viikonloppu hävis? Multa on mennyt viime päivät ihan ohi, en ymmärrä kuka varastaa tunteja meidän kelloista. Mieshenkilö viiletti neljä päivää Venäjällä opintomatkan merkeissä, ja minä tein tietenkin sillä aikaa kaikkea mahdollisimman tyttömäistä ja outoa. Sillonhan kuuluu viettää "omaa aikaa" ja tehdä kasvonaamioita ja mitälie mutakylpyjä? No sunnuntain vietin kaupungilla ihanan ystävän kanssa kahvitellen ja shoppaillen, alla tekemäni tuho.


Ostamiani vaatteita en aio esitellä koska a) tämä ei ole muotiblogi eikä koskaan tule olemaankaan, olen ihan liian mukavuudenhaluinen pukeutumaan viimeisimpää huutoa oleviin muotivermeisiin ja b) näistä ostamistani vaatteista noin 90% on jumppa- tai kotivaatteita. Joo, pari kosmetiikkatuotetta siellä näkyy, niistä kerron jos on kerrottavaa.

Ainiin, koko lauantain sain viettää perheeni kanssa, koko porukka tuli Jyväskylään! Meidän haukku luulee ehkä äitiä emokseen, voi sitä itkua taas kun vieraat lähtivät. Yksinäistä ei siis ollut, joten mikään hirveä ikävä ei tuota asuinkumppania ehtinyt tulla, sori nyt vaan. Ihan kiva kuitenkin, että se tuli taas avaamaan kaikki purkit ja tölkit.

Mä yritän nyt ryhdistäytyä ja kerätä voimat alkaneeseen viikkoon - ja yritän tajuta, että se tosiaan alko jo. Tiistai, huomenna on tiistai. Ei maanantai. Huomenna, tiistaina, koitan kirjoittaa joitain sisällöltään vähän rikkaampaa tekstiä. En lupaa.


5 kommenttia:

 1. Mä haluaisin bloggailla muutamista kivoista vaatteista, mutten jaksa/halua kuvata/olla kuvattavana vaatteita varten.. Enkä edes omista mitään cooleja muotivaatteita, mä mielelläni ostelen kotilöhövaatteita ja reenikuteita :'D ei sellasista voi tehdä mitään esittelyjä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu! Ikävä kyllä, musta tuntuu että saisin olla mallin mitoissa enneku rupeisin poseeraamaan vaatekuvissa :'D Sit voisin ehkä jopa ostaa jotain edustuskelpoisempia vaatteita enemmän..?

   Poista
  2. Haha : DD nooh, voi ollakin ihan totta! Mulla ainakin tuntuu olevan niin outo kropan malli, ettei vaatteita edes usein löydy.. Hennesin vaatteet nyt on aina hemmetin outoja -.-" siks onkin niin helppoa vaan tilailla ja ostella kauneustuotteita ja unohtaa vaatteet xd

   Poista
  3. Sepä siinä! Myös kenkien ostaminen on liian helppoa, ne ei voi näyttää huonolta päällä niinku vaatteet :D

   Poista
  4. Ei voikaan, miinuspuoli niissä on kallis hinta usein :'(

   Poista