24.4.2013

L'Oréal Color Riche Intense 373 Magnetic Coral

Pitikin mennä viime viikolla kertomaan yrityksestäni vähentää huulipunien ostelua, nyt näiden hairahdusten esittely saa tuntemaan syyllisyyttä! Tänään olen kerännyt rohkeutta ja uskallan nyt paljastaa yhden viimeaikaisen punahankinnan.

L'Oréal Color Riche Intense Blondes -sarjan 373 Magnetic Coral tarttui mukaani kauppareissulla pari viikkoa sitten. En osaa kulkea markettien kosmetiikkaosastojen ohi vaikka olisin vain maidonhakureissulla. Aina on pakko piipahtaa katsomassa, onko tietyt uutuudet tullut jo meille Suomeenkin myyntiin. Kannattaa seurata ulkomaisia kosmetiikkabloggaajia, jos haluat tietää mitä niille markettien meikkihyllyille voisi odottaa saapuvan - tietenkään kaikki tuttujenkaan merkkien tuotteet ei tule Suomeen myyntiin.


L'Oréalin Color Riche -huulipunasta on kahta sarjaa: Natural ja Intense. Ensimmäiseen kuuluu ilmeisesti luonnollisempiä sävyjä ja jälkimmäiseen vahvempia, en tiedä onko koostumuksissa minkäänlaisia eroja. Lorkun punat eivät ole minua oikein aiemmin kiinnostaneet, mutta koska Shine Caresset yllättivät minut positiivisesti, annoin perinteisemmällekin saman merkin punalle mahdollisuuden.

Kaikki oranssiin taittavat huulimeikit ovat aina vähän pelottaneet minua, koska olen vaalea. Magnetic Coral -sävyssä on kuitenkin niin paljon punaista, ettei se näyttänyt yhtään hullummalta ihonsävyäni vasten! Ihoni ei ole kaikista kylmänsävyisin vaalea, ja kesällä sen saadessa lisää väriä, uskon tämän korallinpunaisen pääsevän useasti huulille.


Puna lupaa kosteutusta ja pitkäkestoisen värin, jälkimmäistä en allekirjoittaisi. Kiiltävän, voidemaisen lopputuloksen antava koostumus on valitettavan harvoin yhtäaikaa pitkäkestoinen. Pysyvyys on kuitenkin hyvää tavispunan luokkaa, koko ajan ei tarvitse lisäillä väriä. Koostumuksen kerrotaan sisältävän geelikomponentteja, jotka estävät värin karkailun suun ympärillä oleviin juonteisiin. Edelleen, en huomaa eroa "tavallisiin" puniin, karkaa yhtä hyvin tai huonosti kuin muutkin. Mattapunat yleensä pysyvät paremmin paikallaan ja no, tämä ei tosiaan ole matta.

Ainut asia, joka oikeasti häiritsee tässä huulipunassa, on sen tuoksu (haju). Vahva, kitkerä, vanhanaikainen huulipunan tuoksu, jota yksinkertaisesti vihaan. Tiedän, että L'Oréal on saanut paljon palautetta puniensa hyvästä koostumuksesta ja samalla kamalasta hajusta, joten en ymmärrä, miksei asialle ole vieläkään tehty mitään. Tuoksun pitäisi olla yksi helpoimmista asioista muuttaa tuotteessa.

Hajua lukuunottamatta Color Riche -puna tuntui oikein hyvältä huulilla, koostumus on kiva ja saatavilla olevat värit olivat houkuttelevia, joskaan niitä ei taida kovin runsaasti olla. Pakkauskin on ihan kaunis. Toista sarjan tuotetta en kuitenkaan ostaisi, koska olen nirso kosmetiikan tuoksujen suhteen, eikä pysyvyys ehkä ihan kuitenkaan ollut sitä mitä oletin lupausten perusteella. Hinta on Suomessa noin 12€.

2 kommenttia:

  1. Et ole ainoa! Jotkut menevät aina karkkihyllyn kautta, minä painelen turhan usein kosmetiikkahyllyjen kautta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niillä osastoilla taitaa olla piilotettuna meihin vetoava supervoimakas magneetti ; )

      Poista