17.4.2013

L'Oréal Shine Caresse

Muutama kuukausi sitten koin Sokoksella heikon hetken tarjouskylttien hämätessä järkeäni. Jep, en ois tarvinnut. Yritän käyttää entisiä huulikiiltoja ja -punia pois, mikä ei muuten ole helppoa. Mutta kun olivat tarjouksessa! Ja halusin tietää, ovatko nämä saamansa hehkutuksen arvoisia.


L'Oréal Shine Caresse (jenkeissä Colour Caresse Wet Shine Stain) kuuluu niihin lip staineihin, joiden kaikki suomennokset särähtää omaan korvaani. Huulikiillon muodossa oleva pitkäkestoinen väri. Syy sille, miksi nämä saivat suuren suosion heti kauppoihin ilmestyttyään, on saman katon alla valmistettavat YSL:n Glossy Stainit, jotka luonnollisesti ovat L'Oréalia huomattavasti kalliimpia. Glossy Stainien saadessa kehuja mahtavasta koostumuksestaan, monet tietenkin halusivat kokeilla niihin verrattuja markettipunia. Minäkin! 


12:sta olemassaolevasta sävystä Suomessa on myynnissä 7. Minä olin nössö ja otin kaksi ehkä kokoelman tylsintä väriä. Lolita on lämmin ruskeanpunainen pienillä (tarpeeksi hillityillä) kultaisilla hileillä, Romy taas aavistuksen kylmemmänsävyinen kaunis pinkki. Pakkaus on mielestäni tyylikäs markettituotteelle, ja säilyttämistä hieman hankaloittavasta mallistaan huolimatta melko kätevä; väri näkyy hylsyn kaulasta läpi ja korkissa on sävyn nimi ja numero.


Shine Caresse lupaa intensiivisen ja kosteuttavan värin jopa kuudeksi tunniksi. Nelisen tuntia väri näytti pysyvän huulillani, kiilto tietenkin häviää aikaisemmin. Nämä tuntuvat huulilla todella kummallisilta, itse en ole aiemmin kokeillut mitään vastaavaa. Puna tuntuu todella "vesimäiseltä" levitettäessä, mutta muuttuu huulilla enemmän huulipunamaiseksi. Yhdellä kerroksella väriä tulee todella kevyesti, kahdella vähän peittävämmin. Useaa kerrosta käyttäessä kannattaa välissä painaa kiilto pois paperiin ja jättää pelkkä väri pohjalle.


Lip Stainien kanssa ongelmana on usein huulien kuivuminen, näiden kanssa (edes minulla!) sitä ei ole. YSL:n Glossy Stainit ovat kyllä pigmenttisempiä, mutta nämä L'Oréalin kevyemmät versiot ovat mahtavia arkikäytössä - varsinkin niille, jotka eivät jaksa korjailla huulimeikkiä useasti työpäivän aikana. Shine Caresseissa on mieto, kukkaismainen, makeahko tuoksu, joka häviää huulilta nopeasti. 

Tiivistettynä oikein toimivia, kevyitä ja kosteuttavia huulipunia, joiden pysymistä ja korjailua ei tarvitse murehtia. Hinta on noin 12 euroa, ja omien kokemusteni mukaan Shine Caresset ovat todellakin hintansa arvoisia.

4 kommenttia:

 1. Kokeilunhaluisena ostin minäkin tämän, ja kiva huulituote on! :) Tosin tämä, kuten kaikki muutkin huulimeikit, hankautui töissä kiinni maskiin, mutta ei sotkeennu ympäri naamaa kuten huulikiillot joskus tekevät. Eli toimiva, siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maskin kanssa on ihan varmasti vaikeaa saada mitään huulimeikkiä pysymään hyvänä : / Hyvä jos nämä ovat pysyneet sitten edes huulten rajojen sisäpuolella :D

   Poista
 2. I have both these and I love them!

  Please check out and follow my blog! I'd really appreciate it! <3
  http://seasidebeauty.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista