25.4.2013

No se Beauty Blender!

 Viime vuoden puolella jenkkiblogeissa alkoi vilahdella hassunnäköinen, pinkki meikkisieni tiheään tahtiin. Sitä kehuttiin ja hypetettiin, mutta en nähnyt mitään syytä maksaa kahtakymppiä meikkisienestä. No, muutamia viikkoja sitten Cherry Culture mainosti Beauty Blendereidensä olevan 25%:n alennuksessa, ja sorruin. Hintaa pinkille sienelle jäi noin 11,50€.
Ai mikä ihmeen Beauty Blender?
Hollywoodissa asuvat, monia julkkiksia meikanneet Rea Ann Silva ja Veronica Lorenz halusivat kehittää kaikkien saatavilla olevan välineen täydellisen, luonnollisen näköisen meikkipohjan luomiseen. Syntyi Beauty Blender, pinkki (no nykyään myös valkoinen ja musta) meikkisieni, jonka toinen pää on pyöreä ja toinen terävä, mahdollistaen helpon levityksen myös silmien, suun ja nenän ympärille. Beauty Blender on lateksiton eli sopii myös niille, jotka eivät voi tavallisimpia, lateksia sisältäviä meikkisieniä käyttää.

Saadessani Beauty Blender -pakkauksen käsiini, koin pienen blonde momentin hämmästellessäni sen pientä kokoa. Sienihän tosiaan kastellaan (ja puristetaan vesi pois sienestä!) ennen käyttöä, jolloin sen koko melkein tuplaantuu. Alla olevassa kuvassa sieni on kädessä käyttövalmiina, koko tuntuu omassa käytössäni oikein näppärältä.Beauty Blenderin käytössä on oma jujunsa. Kuten kaikilla meikkisienillä, meikki painellaan kevyesti iholle, ei maalailla mitään raitoja. Beauty Blenderin muodon ansiosta meikin saa levitettyä "rullaavin" liikkein ilman minkäänlaisia rajoja. Pyöreä puoli sienestä sopii otsan, poskien ja leuan meikkaamiseen, kapea kärki silmien, nenän ja suun ympärysten meikkaamiseen. Sienellä voi levittää sekä voidemaisia että puuterisia meikkituotteita, itse olen tykännyt tästä eniten meikkivoiteen, peitevoiteen ja voidemaisen poskipunan ja korostusvoiteen levittämisessä.

 Sieni on todella pehmeä ja joustava, ja perinteiset kulmikkaat meikkisienipalat tuntuvat tämän jälkeen onnettomilta, Beauty Blender ihan pomppii iholla! Peseminen on kylläkin melko ärsyttävää; vaikka sienen kastelee ennen käyttöä, se pakostikin imee tuotteita itseensä, ja on melko mahdoton saada täysin puhtaaksi. Pitkien kynsien kanssa kannattaa muuten olla varovainen, sillä jos sieneen tökkää reiän, se ei toimi enää normaalisti (näin olen kuullut).

No onko Beauty Blender ihan oikeasti hintansa arvoinen?
Kasvomeikin saa kyllä levitettyä helposti ja mukavasti ja lopputuloksesta tulee luonnollinen, airbrushed-look, mutta keskimäärin kolme kuukautta käyttökelpoisena säilyvästä meikkisienestä - ainoastaan omaan käyttööni - en kyllä maksaisi kahtakymppiä. Ihan hyvä keksintö kuitenkin.

Loppuun vielä vähän kömpelö esittelyvideo:


2 kommenttia:

  1. Kiinnostaa kyllä kovasti sen perusteella, miten paljon tätä on hehkutettu esimerkiksi ulkomaisissa Youtube-videoissa. Itse levitän meikkivoiteen ihan sormin, joten kun en yleensäkään käytä sientä niin ehkä en tarvitse kahdenkympin meikkisientä :D H&M:ssä ja Gina Tricotissa olen nähnyt vastaavia, mutta kyllä se taitaa aika selvä olla, että eivät ne vastaavalla tavalla varmasti toimi. Muoto niissä kuitenkin on erilainen kuin normimeikkisienessä eli ehkä siinä voisi olla köyhän naisen Beauty Blender :D http://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/beauty/tarvikkeet/ccollection-cbeauty-cSubacc-p1.html#product_163312

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niillä Youtube-meikkivideoilla minäkin tän ekan kerran bongasin! Minäkään en todellakaan olisi maksanut tästä kahtakymppiä, alehinnalla pystyin ottamaan uteliaisuuttani kokeiluun : ) Noita vaatekauppojen markkinoille tuomia kopioita on haukuttu niin paljon etten ole viitsinyt edes kokeilla, nyt kyllä tekisi mieli vertailla kun omistan alkuperäisenkin! :D

      Poista