6.5.2013

Coral Glitter

Seppälään on jossain vaiheessa tullut pieniä kynsilakkoja, joista en tiedä yhtään mitään. Viime viikolla otin (lisää GR:n Jolly Jewelsejä hakiessani) kokeiluun yhden. Pullossa lukee lyhyesti ja ytimekkäästi Nails, eikä missää lue mitään merkkiä - ainoastaan tieto, että tuote on valmistettu Seppälälle Kiinassa.


Kaunis korallinpunainen glitterlakka iski tähän harakkaan heti. Lakka kuivuu yllättäen melko mataksi, kuvassa kynsillä on Seche Vite kiiltoa tuomassa. Väri ja pysyvyys ilahduttavat, muut ominaisuudet eivät. Lakka on melko paksua ja tuntuu kuivuvan epätasaiseksi jo kesken lakkauksen, ja haju on aivan karmea. Eihän mikään kynsilakka hyvältä tuoksu, mutta tämä haisee todella halvalta ja no, myrkylliseltä. Hinta taisi olla noin 3 euroa. 

8 kommenttia:

 1. Mä juuri pari päivää sitten näitä hypistelin Seppälässä, kun olivat niin houkuttelevasti esillä! Mutta jätin vielä ostamatta, kun en myöskään ollut kuullut näistä mitään. Nyt voi olla, että saavat jäädäkin kauppaan. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehotan kyllä jättämään väliin, vaikka maksavatkin vain kolmisen euroa : /

   Poista
 2. Oho, sullapa tää on toiminut pajlon paremmin kuin mulla! Käytitkö tuohon mitään ohenninta tms vai oliko mulla oikeasti ihan tajuttoman huono maanantaiversio tuosta? ( http://ootmeikannut.blogspot.fi/2013/05/15-korallitaistelu.html )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kattomassa sun kuvat ja OHHOH, ei mun sentään noin paksua ja könttistä ollut! Huonosti se kyllä levittyi mutta päällyslakalla pinnasta tuli tasainen. Selvästi sä olet saanut vielä huonomman yksilön : / Melkein mielenkiinnosta tekisi mieli kokeilla jotain muuta väriä samasta halpissarjasta mutta en viittis tuhlata huonoon laatuun edes kokeilumielessä muutamaa euroa :D

   Poista
  2. No niimpä. Tuossa oli kyllä ihan huiput sävyt, jotenkin diggasin ihan mielettömästi noiden hileiden ja pohjavärin sekoituksesta. Mutta tosiaan, noi kuvatkin mitä mulla oli niin olivat ohennuksen _jälkeen_...

   Poista
  3. Olikohan siinä pullossa maahantuojan yhteystiedot? Voisit jo kyllä ottaa yhteyttä sinne tai suoraan Seppälälle, koska maanantaikappalehan tuo on selvästi : )

   Poista
  4. Seppälälle tuli laitettua viestiä, eipä sieltä muuta vastattu kuin että toimita ostopaikkaan, korvaavat tuotteen.

   Poista
  5. No onneksi saat ainakin rahasi takaisin : )

   Poista