11.5.2013

DIY: helppo jalkahoito

Keväisin kaikki naistenlehdet julistavat sandaalikauden lähestyvän, mikä tarkoittaa huomion kiinnittämistä jalkojen kuntoon. Minä vannon kahden keittiöstä löytyvän perusraaka-aineen yhdistelmään, joka pehmentää jalat sandaalikuntoon - ja talvisin sukkahousukuntoon! Kuivat jalat ja sukkahousujen pukeminen on kamala yhdistelmä.
Tarvitset vain suolaa ja oliiviöljyä. Minä käytän Maldon merisuolahiutaleita, joita painelen lusikalla hienommaksi, sekä extra virgin (eli kylmäpuristettua) oliiviöljyä. Sokeri sopii suolan tavoin myös kuorintaan, ja öljynkin voi vaihtaa johonkin muuhun jos juuri oliiviöljyä ei satu keittiöstä löytymään.

 Sekoita tasaiseksi seokseksi ja hiero sillä jalkapohjat ja muut ihon kuivat kohdat. Tee tämä kylppärissä istuen kiltisti paikallaan, en halua kenenkään kaatuvan öljyisillä jaloilla seikkailleessaan!

Huuhtele kuorivan öljyhieronnan jälkeen jalat ja laita hengittävät puuvillasukat jalkaan, niin jalkoihin jäävä pieni öljyisyys jää pehmentämään jalkoja.

2 kommenttia:

  1. Kätevää! Kiitos vinkistä :) Nyt tarviskin saada korppujalat kuntoon sandaali/ballerinakeleiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos innostut kokeilemaan! Minä en ikinä muista mitään jalkakuorintoja sun muita ostaa, ja nämä kotikonstein sekoitetut kuorinnat toimivat ihan yhtä hyvin : )

      Poista