9.5.2013

Golden Rose Jolly Jewels 112 & 103

 No eihän siellä meidän Seppälässä ollut enää monia sävyjä näistä huippusuosituista Jolly Jewels -lakoista jäljellä! Edelliset kaksi ostamaani näkyvät täällä, pari viikkoa sitten otin toiset kaksi lisää. Voi surku miten huonoja kuvista tuli, mutta halusin nyt kuitenkin laittaa vertailun vuoksi kahdella kerroksella tehdyt lakkaukset kun ne aikaisemmatkin olivat - enkä huomannut katsoa kuvia ennen muokkaamista.
112 sisältää paljon pientä violettia glitteriä sekä isompaa kultaista hex-glitteriä. Kahdella kerroksella tuli peittävä lakkaus.

103 on täynnä kultaa. Pientä keltakultaa ja isoa ruusukultaa. Täytteenä oleva väritön, valoa heijastava miniglitter tekee lakasta vähän valjumman kuin esimerkiksi yllä oleva, ja peittävään lopputulokseen tarvittaisiin kolmas kerros. Tietenkin värilakan päällä nämä käyttäytyvät ihan eri tavalla, tämä voisi näyttää yhdellä kerroksella upealta esimerkiksi mustan päällä!

8 kommenttia:

 1. Oi, että mulla on näitä jo monta, mutta pitäisköhän käydä kattomassa, jos tota 103:sta vielä olis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin tuli halu päästä etsimään näitä muista Seppälöistä lisää, niin koukuttavan ihania glittereitä! : ) Tuo 103 toimii aika varmasti upeana päällyslakkana!

   Poista
 2. Harmi, etten löytänyt noita täältä. On niin kivan näköisiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sonnelassa on listattuna Seppälät, joihin nämä ovat tulleet myyntiin! : ) http://sonnela.blogspot.fi/2013/02/golden-rose-jolly-jewels.html

   Poista
  2. Kävin juurikin Koskarissa katsomassa, mutta en löytänyt. Vissiin muutama muukin halunnut? (tai sitten en vaan osannut etsiä :D) Täytyy varmaan tehdä reissuja muihinkin Seppälän liikkeisiin. :)

   Poista
  3. Voi olla joo, että nää ovat olleet supersuosittuja, sen verran ainakin saaneet huomiota blogeissa :D Toivottavasti löydät muista Seppälöistä! : )

   Poista
 3. Mulla on noista yks minkä senkin varmaan laitan myyntiin :) Mutta kivojahan noi on, näistä kahdesta ehkä toi ensimmäinen on hauskempi, toinen näyttää itsekseen aika keltaiselta ja vähän likaiselta :S Mutta just niin kun sanoit niin toisen lakan päälle, on varmaan ihan eri näkönen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samaa mieltä, yksinään toi toinen näyttää vähän hölmöltä! Täytyy kokeilla eri värilakkojen päälle : )

   Poista