3.5.2013

Kuka on Sally Hansen?

Kuvitteletteko te muutkin etu- ja sukunimellä brändättyjen tuotemerkkien taakse aina ihan oikean ihmisen? Ihan luonnollista mielestäni. Kun Googlen kuvahakuun kirjoittaa Bobbi Brown tai Josie Maran, tulee ruutuun kuvia oman nimensä kosmetiikkamerkilleen antaneiden naisten kasvoista. Kun kirjoittaa Sally Hansen, ei löydy yhtäkään kuvaa, joka olisi naisesta nimeltä Sally Hansen. Häh, no kuka se oikein on?

Kun törmäsin tähän, alkoi kummastuttaa ja asia tuntui jopa aika huvittavalta. Sitten törmäsin tähän ja nauratti, etten ole ainut, joka on kuvitellut tämän mysteerisen Sallyn olevan maagisen kaunis blondi. Mutta koko Sally Hansenia ei ole olemassakaan?! Tulipa petetty olo!

Lähiaikoina Sally Hansenin nettisivuille on tullut materiaalia osioon About Us, mutta ainut asia, jonka sieltä saa irti, on tämä: Joku "Sally Hansen" perusti miehensä kanssa 50-luvulla yrityksen, joka myi kynnenkovettajaa. Niin? Kuka tää nainen on, miltä näytti, mitä teki, mistä tuli? Kun kiinnostun asiasta, haluan tietää siitä. Nyt mua kummastuttaa, mistä tää nimi yritykselle on otettu, kun koko naista ei ehkä ole ollut koskaan olemassakaan. Hyvin salaperäistä, Sally Hansen.


4 kommenttia:

 1. Heh, hauska pointti. Mutta vastaus on, että itseasiassa en. En mä jotenkin ollut yhtään ajatellut esim. Helena Rubinsteinia tai Estée Lauderia sen kummemmin, että ne ois nimetty oikeiden ihmisten mukaan, ennen kuin näin dokumentin heistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas kiinnitän monissa asioissa huomion ehkä vähän epäoleellisiinkiin asioihin, joten kosmetiikkafirmojen taustahahmot kiinnostavat kovasti :D

   Poista
 2. En ole kyllä koskaan tuota Sally Hansenia sen enempää pähkäillyt, mutta nyt kun mainitsit asiasta niin onhan tää aika mysteeristä. Mä ainakin ajattelin aina, että siellä on taustalla joku Essien kaltainen mastermind.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, olisi jotenkin luonnollista olettaa, että nimen takana seisoo joku kynsilakkanero! Ihan ärsyttää, että nimi on vain "keksitty" vaikka annetaan olettaa vähän muuta...

   Poista