7.5.2013

LivBox Toukokuu

Saatuani tänään päivän luku-urakan hoidettua, palkitsin itseni pyöräretkellä postiin. Siellä odotti toukokuun LivBox, joka oli muuten ensimmäinen, jonka sisällön tiesin osittain etukäteen. Kun sain kuulla sisällön vaihtelevan todella paljon, en malttanut olla kurkkaamatta parin muun bloggaajan kuvaamaan boksin sisältöön. 

Olin pettynyt oman laatikkoni sisältöön. Vielä enemmän kun tiesin, että jotkut olivat saaneet Lauderia ja Ciatea. 


 Niin että taas sitä luonnonkosmetiikkaa, jota harvoin voin käyttää. Luulin, että maaliskuun jälkeen LivBox olisi edes hetken "yrtitön" mutta ei. Vahva kamomillan tuoksu ja INCIssä toisena soijaöljy. Ei kiitti!


Eyluren minikokoinen ripsitupsupaketti on kiva, en tosin olisi tarvinnut enempää ripsiä. Siihen nähden, että käytän irtoripsiä harvoin, minulla on niitä nyt jo liikaa. 


Puuteripapereita minulla on aina laukussa mukana, joten tämä on boksin ainut tuote, joka tulee aivan varmasti käyttöön. Söpö, pieni vihkonen, mutta pidän enemmän suljettavista pakkauksista.

Jälleen anti-age -tuote? Minun ymmärtääkseni suurin osa LivBoxin tilaajista on nuoria naisia, miksi näitä vanhemmalle iholle suunnattuja tuotteita tulee koko ajan enemmän? Académien entsyymikuorinnan mukana tuli 10€:n arvoinen lahjakortti merkin hoitoihin/tuotteisiin, tuskin tulee käytettyä. 


Ja seuraava anti-age -tuote, hohhoijaa. Ja luonnonkosmetiikka, niinpäniin. INCIssä toisena avokadoöljy ja perään pitkä lista muita kivoja aineita, joille olen allerginen. Olen saanut jokaisesta Dr. Hauschkalta kokeilemastani tuotteesta allergisen reaktion, joten enää en aio kokeilla yhtäkään.


Boksin Lash Cardit aiheuttivat hieman hilpeyttä. Oikein "individually wrapped", muoviin pakatut pahvinpalat! Minulla on täällä vilahtanut muovinen kapistus ripsivärisotkujen ehkäisemiseen, jota käytän silloin tällöin. Ja sen voi pestä, se on muovia! En ikinä maksaisi kuutta euroa pahvinpalasista.


Olen jatkanut LivBox-tilausta, mutta jos jatkossakin tulee tällaisia bokseja, tuskin jatkan tilausta enää kovin kauaa. Ei vaan iskenyt, ei sitten yhtään.

5 kommenttia:

 1. Mulla tuli eri tuotteet, ja petyin ihan kamalasti. Olisin halunnut nuo mitä sie sait, kun olen jo niin vanha. Katkaisin samantien tilauksen, en halua enää maksaa vääristä väreistä tai typeristä näytekoon tuotteista.

  Taidan ruveta ostamaan itse kivoja tuotteita joka kuukausi boksiin, ja avata sen aina tosi yllättyneenä kuun viimeisenä päivänä. Onneksi on niin huono muisti, etttä ihan oikeasti yllättyisin omasta kin boksista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä onkin mun mielestä ongelma; kun tuotteet vaihtelevat paljon, on erittäin todennäköistä, että moni harmistuu saadessaan juuri ne vähemmän mieleiset. Nythän LivBoxin sivuilla voi täyttää "kauneusprofiilin", jonka pitäisi vaikuttaa hieman siihen, mitä saat. Eipä se ainakaan vielä vaikuttanut, kun niin harva tuntui saavan niitä sopivimpia tuotteita...

   Mullakin on käynyt mielessä omien boxien väsääminen! :D Ja miten kätevää olisikaan tehdä suunnilleen samanarvoiset ylläripaketit ystävän kanssa! Näin jopa voisi saada todennäköisemmin sopivia tuotteita, yleensä ne tyttökaverit tietävät tarpeet ja värimieltymykset :)

   Poista
 2. Mä en edes osaa kertoa, kuinka paljon harmitti tämän kuun boksin. Irtoripsitupsuja ja ripsarikorttia kokeilen, mutta muuten tuotteet lentävät roskiin. Sain aivan samanlaisen paketin kuin sinäkin, ja en voi käyttää manteliöljytuotteita. Ärsyttävää saada aina rasvoja, joita ei voi käyttää. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kiva" kuulla etten ollut ainut pettynyt : / Älä kuitenkaan roskiin heitä, kysele jos kaverit tarvii ;)
   Tuo manteliöljyn ja muiden suht monia allergisoivien aineiden jatkuva esiintyminen boksissa kyllä ärsyttää. LivBoxin sivuille pitäisi mielestäni saada ilmoittaa allergiat, jotta niistä vaihtoehdoista voitaisiin laittaa edes mahdollisimman vähän niitä allergisoivia tuotteita.. Nytkin osa olisi oikein hyvin käynyt minulle, mutta sain juuri ne, joita en voi käyttää!

   Poista
 3. Hei!
  Täällä myös yksi pettynyt, täytin kauneusprofiilin. Toivoin hoitotuotteita ja sain irtoripset sekä Ciaten tummansinistä (power dressing) kynsilakkaa ym. Haluaisiko joku vaihtaa anti-agetuotteensa näihin edellä mainittuihin tuotteisiin?
  Oli kiva idea koota itse oma boksinsa, niin ei tule karvasta pettymystä.

  VastaaPoista