16.5.2013

Lumene CC Meikkivoide

Minä en aiemmin ihan hirveästi ole välittänyt Lumenen meikkipohjatuotteista, mutta nyt pitää sanoa, että olen ylpeä meidän omasta suomalaisesta Lumenesta! Heti ekojen merkkien joukossa Lumene lanseerasi BB-voiteita seuranneen CC-voiteen. Muutamana viikkona katselin tätä ohimennen kaupassa ja mietin, tarvitsenko oikeasti BB-voiteiden jatketta, Color Correcting -voidetta, kaappiini. Luin monia ylistäviä arvioita, ja nähdessäni Kicksin hyllyssä yhden ainoan jäljellä olevan Light-sävyisen tuubin, päätin ottaa sen kokeiluun. Kicksissä tuubit olivat muuten tiukasti kiinni teipattuja, hienoa! Monesti kiroan sitä, että Suomessa meikit eivät ole yksittäispakattuja, jonka vuoksi ihmiset "testaavat" myyntikappaleitakin.


No, muutaman tunnin kuluttua tästä ostotapahtumasta sain Avatv:n testiryhmästä viestin, jossa kerrottiin saavani seuraavalla viikolla testiin kaikki kolme sävyä. CC-voidetta on kolmessa eri sävyssä; light, medium ja deep. Minulle vaalein light-sävy on sopiva, medium ja deep käyvät äidilleni, joka ruskettuu kesän aikana melko varmasti tummimpaan sävyyn. Aluksi harmitti, että ehdin ostamaan voiteen itse, mutta varatuubin omistaminen ei harmita enää yhtään tykästyttyäni niin kovasti Lumenen uutuusvoiteeseen!


CC-voide korjaa hieman BB-voidetta enemmän ihon värivirheitä, ja BB-voiteiden tapaan lupaa tehdä iholle vaikka ja mitä. Kuten kuvasta näkee, voide lupaa toimia meikkivoiteena, peitevoiteena ja pohjustusvoiteena, valaista ihoa, kestää pitkään ja suojata auringolta. 

Tuubissa sanotaan näin: Täydellisen peittävä mutta kevyt meikkivoide. Tasoittaa ihon epätasaista sävyä. Kaikille ihotyypeille. Levitä kosteusvoiteen päälle.


Sävyvaihtoehdot ovat mielestäni hyvät. Vaikka saatavilla on vain kolme sävyä, uskon niiden sulautuvan lähes kaikkien ihonsävyihin. Halusin pistää voiteen testiin päivänä, jolloin ihoni punoitti suihkun jälkeen tavallista enemmän - värivirheitä korjaavasta voiteesta kun on kyse. Nenänpielet punoittavat minulla oikeastaan aina, kevään siitepölykautena vielä enemmän. Poskipäiden lievä couperosa tulee esiin suihkun jälkeen hyvin, ja kun en ole käyttänyt mitään itseruskettavia tuotteita pitkään aikaan, kalpealla ihollani näkyy kaikki pienetkin epätasaisuudet loistavasti.


Kuvia vertaamalla varmasti huomaa eron, mutta lopputulos on silti todella luonnollisen näköinen. Vaikka voide tuo heleyttä iholle, se ei saa kasvoja kiiltelemään. Sekaihollani CC-voide pysyy puuteroimattakin työpäivän pituuden, rasvaiselle iholle suosittelen puuterilla kiinnittämistä. Levitys onnistuu hyvin sormilla, meikkivoidesiveltimellä tai buffing brushilla, ihan mieltymyksen mukaan. Hintaa Lumenen Color Correcting meikkivoiteella on noin 16 euroa.


2 kommenttia:

  1. Mä käyttelen tyytyväisenä tuota Lightiä myös. Meikkivoiteen ostoa miettiessäni vertailin näytteistä Armanin, Shiseidon, MUFEn ja Lumenen tätä CC:tä. Uskomatonta mutta Lumenen CC oli paras!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, tuo todella kertoo tämän voiteen mahtavuudesta : ) Olin itsekin oikeasti posiitivisesti yllättynyt tästä Lumenen uutuudesta!

      Poista