29.6.2013

I'm back!

Muutaman viikon blogitaukoani ei voi sanoa kesälomaksi, korkeintaan sairaslomaksi. Tämä kesä ei todellakaan ole minun kesäni, mutta lohduttaudun sillä ajatuksella, että ensi vuonna on pakko olla asiat paremmin! Lomailen tällä hetkellä Etelä-Suomessa vanhempieni luona ja käyn kotona Keski-Suomessa vain lähinnä lääkärikäynneillä. Kyllä minut vielä kuntoon saadaan!
En ole sairaana lepäillessäni yksinkertaisesti jaksanut kirjoitella tänne mitään, mutta nyt alkaa olo olla jo sellainen, että päähän mahtuu muitakin kuin sairastamiseen ja tervehtymiseen liittyviä ajatuksia. Ensi viikon uudet allergiatestit voivat selittää monta asiaa ja toivottavasti helpottavat tilannetta!Juhannuskin oli ja meni. Minä vietin sen tänä vuonna vanhempien seurassa lepäillen, jatkuvassa valmiudessa lähtemään päivystykseen. Perinteinen kaveriporukalla vietetty mökkijuhannus jäi siis väliin, mutta ihanat tytöt pitivät puhelinyhteyden auki ja pitivät minut ajan tasalla tapahtumista. Onni on hyvät ystävät.


Koska tästä olisi tullut vieläkin tylsempi päivitys ilman kuvia, laitoin teille kukkasia Haagan alppiruusupuistosta. Valloittavan kaunis paikka sen lyhyen aikaa (alkukesä), kun alppiruusut kukkivat.

Huomenna taas tavalliseen tapaan kosmetiikka-asiaa!

12 kommenttia:

 1. Voi ei :( Toivottavasti tosiaan nyt allergiatesteissä jotain selviää ja saat helpotusta!
  Mun bestis asuu aivan tuossa alppiruusupuiston vieressä ja aina käydessäni on ollut tarkoitus mennä puistossa käymään, mutta aina se vaan on jäänyt :/ Kaunis paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Oon ollut vähän pulassa, kun ruokavalio on valmiiksi tosi tosi rajoitettu, ei oikein ole enää mitä ottaa siitä pois :D Suosittelen käymään tuolla puistossa kukinta-aikaan, monen metrin korkuiset alppiruusut ovat todella kauniita ja koko puistoalue ihanan seesteinen! Kovin moni ei tunnu tuota puistoa edes tietävän, ehkä siksi se on säilynyt niin siistinä ja kauniina ;)

   Poista
 2. Voi harmi että olet voinut huonosti, toivottavasti pian jo paremmin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Odotan ensi viikon testejä kuin kuuta nousevaa vaikka sitä edeltävät muutama päivää tulee olemaan tuskaa kun allergialääkkeitä ei saa ottaa!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Pahat allergiat osaavat kyllä olla inhottavia :(

   Poista
 4. Ikävää kuulla, että allergia on runnellut sua noin :/
  Toivottavasti uudet testit kertoo jotain! Jaksamisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele! Vaikka en toivo, että allergiat olisivat lisääntyneet, haluan silti kuumeisesti saada selville mikä tämän olon aiheuttaa...

   Poista
 5. Kurjaa kuulla että olet ollut sairaana, toivottavasti vointisi paranisi pian. Ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi pian pääsen testeihin, eiköhän asiat selkene :)

   Poista
 6. Höh, kuulostaa tosi ikävältä. Itse pärskin myös allergian kourissa mutta sun allergiat lienee vähän eri kaliiberia. Glad to have you back!

  siameselipstick.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tosiaan ollut pienestä pitäen ihan tosi allerginen, ja ne ovat nyt nuorena valitettavasti vaan lisääntyneet :/

   Poista