10.6.2013

Keski-Suomen kynsiharrastajat koolla!

Facebookissa on ryhmä, johon kuuluvia kynsiin hurahtaneita naisia Hannele päästi pari viikkoa sitten kotiinsa kokoontumaan. Muutaman yllättävän sairaustapauksen vuoksi meitä oli loppujen lopuksi yhdeksän, ja Eeva-Leena oli askarrellut jokaiselle aivan ihastuttavan nimikyltin! Liekö sattumaa, että minulle osui vaaleanpunainen lakkaus ;)

 
Kaikki paikalla päässeet osallistujat näkyvät tässä, käy ihmeessä kurkkaamassa blogillisten osallistujen eli Saanan, Suvin, Eeva-Leenan, Annikan ja Hannelen blogit! Suvin leivontablogia lueskellessani tuli aivan järjetön halu leipoa kakku! Kannatti jumpata aamulla. 


Tässä osallistujat vielä miitin kannalta hyvin oleellinen puoli edustettuna.


Nyyttärihengessä toteutetussa miitissämme ei ainakaan ruoka loppunut kesken. Pöytä oli täynnä niin suolaista kuin makeaa syötävää ja pöydän kruunasi tämä Suvin tekemä upea mangojuustokakku - kuva ei edes tee oikeutta kauniille kynsiaiheisille koristeille!


Kun vatsat olivat herkkuja täynnä, oli aika ruveta bingoamaan! Hannele oli kehittänyt hauskan kynsiaiheisen bingon - aiheeseen liittyviä sanoja taisi olla valmiina jopa 70! Alku vaikutti kaikista toivottomalta, kun huudellut sanat olivat liian "tavallisia"; eipä tullut mieleen kynsiviila, kynsilakanpoistoaine eikä vanulaput. Water decalsit ja cracklet kyllä! Bingoja alkoi vähitellen tulemaan, ja palkinnon sai valita järjestyksessä alla olevista tuotteista.

BBE lahjoitti miittimme Golden Rosen ja Mimax China Glazen lakkoja. Kaikki saivat omansa, ja kolmen pois jääneen lakat lisäsimme bingon palkinnoiksi, niin kaikille riitti palkintoja! Varsinaiset palkinnot sponsoroi Cosmerya (vas) ja Lush (oik). 
Lisäksi Adenina sponsoroi palkinnon kauneimmat kynnet -äänestykseen, jonka emäntämme Hannele voitti ihastuttavan kesäisillä limekynsillään!


Minä toin kotiin miitistä nämä. China Glazen Shell-O (jelly tämän kesän Sunsational-kokoelmasta), Golden Rosen tumma turkoosi 19 ja vaalea helmiäinen 01, sekä Lushin Jackie Oates colour supplement (meikki-/peitevoide).


Kynsieni laitto miittiä varten ei mennyt ihan niinkuin piti. Ehdin ruveta tekemään pikakynsiäni edellisenä iltana (yönä) 12:n aikaan, ja aamulla vähän nauratti, kun näin ekan kerran valossa, miltä ne näyttivät. Aina ei voi onnistua :)

Miitti sen sijaan oli oikein onnistunut, ja oli mielettömän kivaa tavata samanhenkisiä kynsihöperöitä samalta alueelta! Kiitos tytöt ja kiitos sponsorit! Toivottavasti nähdään uudestaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti