10.6.2013

LivBox Kesäkuu

Tänään se vihdoin tuli! Odottelin tämän kuun boxia vähän jo viime viikon puolella, mutta silloin taisivat saapua perille ainoastaan sponssiboxit. Eiköhän tämän viikon aikana kaikki saa omansa.


Alkuun kuvia ilman sisältöä, jotta ne, jotka eivät halua spoilaantua, ehtivät vielä pois : )
Tässä kuussa laatikko oli ekaa kertaa teipattu liv-logoteipillä kiinni, ja ekaa kertaa se myös näytti siltä, ettei ollut auennut matkalla! Toivottavasti siis pysyvä muutos. Kesäkuun värinä on pirteä oranssi.


Ja avatessa paljastui tällainen näky. Vaikuttaa hyvältä! 


Ensimmäisenä Olay Total Effects -päivävoide. Vähän hymyilytti, kun kuvauksessa mainittiin taas kerran ikääntymisen merkit, 23-vuotiaana kun en haluaisi anti-age-tuotteita joka kuukausi. No, tämä taistelee ihon ikääntymistä vastaan todennäköisesti ainoastaan suojakertoimensa ansiosta. Tulee aika varmasti käytettyä.


Clarins Skin Perfecting Cream BB-voide oli kiva yllätys, koska minulla on ollut aikomuksena kokeilla tätä. Harmi vaan, että sain sävyn medium, vaikka olen laittanut LivBox-profiiliini ihonsävykseni vaaleimman mahdollisen. Joko profiilia ei edelleenkään käytetä mihinkään, tai sitten voidetta ei ole ollut mahdollista saada jakoon kuin tätä sävyä. Niin tai näin, olisin mieluummin ottanut Clarinsin huulikiillon, joka käsittääkseni oli yhtenä vaihtoehtona kesäkuun boxissa.


Piz Buin on minulle ennestään tuttu ja rakas merkki, joten Tan and Protect -aurinkovoide tulee varmasti käytettyä. Suojakertoimen 15 sisältävä, rusketusta tehostava voide on omiaan jaloilleni, jotka eivät rusketu oikein millään. Yläkroppaan tarvitsen korkeamman suojakertoimen. Piz Buinin tuotteiden tuoksu on minulle yhtä kuin loma! MSCHIC Baked Powder Blush -poskipuna raikkaan vaaleanpunaisessa sävyssä oli poskipunahamsterille oikein kiva ylläri. En taida olla kokeillut kyseiseltä merkiltä tätä ennen kuin ripsivärejä! Nopeasti kädelle swatchattuna poskipuna tuntui todella pehmeältä ja helposti levittyvältä, mutta katosi täysin iholta yhden pyyhkäisyn jälkeen. Saa nähdä, miten käyttäytyy kasvoilla!

Apteekkikosmetiikan ystävänä Sebamedin täysikokoinen After Sun -voide ilahdutti kovasti. Tämä jää tosin avaamattomana odottamaan ensi vuotta; en juurikaan ota aurinkoa, joten after sun -voiteitakaan ei paljon ehdi kulua. 


Dependin kynsilakat ovat kivoja ja värivaihtoehtoja riittää huimasti. Mitään lempparilakkojani ne eivät ole, mutta hintaisikseen sopivia heräteostoksia, "hei tollasta väriä mulla ei vielä ole"... LivBoxista sain Dependin lakan nro 318, suloinen vaaleanvihreä pienellä shimmerillä. Tykkään!

Noin 14 euron boxissa tuli tässä kuussa tuotteita 47,28€:n arvosta. Näytekokojen arvon laskeminen nyt on vähän kyseenalaista, mutta haluan boxin hintaan verrattavissa olevat tarkat summat.

Minä pidin kovasti kesäkuun LivBoxista. Ajankohtaisia tuotteita, monta täysikokoista, monille sopivia. Ainut miinus tulee Clarinsin BB-voiteesta, jonka sävy ei minullakaan vastannut profiiliini laittamiani tietoja. Toivottavasti niitä tietoja aletaan tosissaan jatkossa käyttämään! : )

Muuten, kävin juuri varmuuden vuoksi tekemässä kauneusprofiilini uudelleen. Aiemmin kysely on lopussa heittänyt suoraan yhteystiedot-sivulle, nyt siihen tuli kaksi kysymystä enemmän kuin ennen! Onko muille käynyt näin? Onkohan aiemmat vastaukseni menneet ollenkaan perille.. Tein kyselyn aiemmin muutamankin kerran, kun ihmettelin sen yhtäkkistä loppumista - aina sama juttu. Hmm.

3 kommenttia:

  1. LivBoxiin mulla ei nyt oo oikein mitään sanottavaa, mutta sulle ois pieni haaste mun blogissa :)

    http://kosmetiikkakaaos.blogspot.fi/2013/06/5-kysymysta-haaste.html

    VastaaPoista
  2. Ihanan värinen lakka, muutenkin Dependin lakat on musta kivoja.

    VastaaPoista