11.7.2013

Melkein mahdottomat mieliteot

Tämän hetken wanted-listaltani löytyy (monien kymmenien muiden lisäksi) nämä neljä edullista tuotetta, jotka tuntuvat olevan mahdottomia löytää kohtuullisilla postikuluilla Suomeen toimitettuina! Nettikauppoihin on pakko turvautua, sillä Suomessa näitä ei ainakaan tietääkseni ole myynnissä. Ainoastaan L'Oréalin hiusnaamion voisin kuvitella tulevan tännekin, hieman jälkijunassa tietty.

Kerrothan, jos olet bongannut jonkin näistä himoitsemistani ihanuuksista Suomeen toimittavassa nettikaupassa kohtuuhintaan!


Olen ennenkin maininnut, ettei L'Oréal kuulu eniten rakastamiini merkkeihin, mutta kylläpä ne osaavat välillä yllättää! Moni kaltaiseni skeptikko on rakastunut Lorkun uuteen Total Repair 5 Damage-Erasing Balm -hiusnaamioon, joka lupaa ihan tolkuttomuuksia, mutta arvostelujen mukaan tekee ainakin jonkinlaisia ihmeitä hiuksille. L'Oréalin hinnoilla voisin siis antaa mahdollisuuden.

Olen edelleen katkera siitä, ettei Revlonin meikkejä enää myydä Suomessa. Merkin huulimeikit ovat mahtavia, ja minulle toistaiseksi tuntemattoman Super Lustrous -sarjan huulipunista haluaisin ihan ensimmäisenä kokeilla paljon hehkutettua sävyä Primrose.  


Sonia Kashuk on jenkkien meikkivideoista tuttu merkki, jota ei Suomesta löydä. Aika huonosti näköjään nettikaupoistakin. Chanelin Tan de Chaneliin verrattu voidemainen, matta aurinkopuuteri Undetectable Creme Bronzer herätti viimeistään kiinnostukseni merkkiä kohtaan. Mistä tätä saa?!?

Jos yhtään seuraat brittien kosmetiikkablogeja tai -videoita, Collection 2000 Lasting Perfection -peitevoide on ihan varmasti jo tuttu. Kaikki tuntuvat hehkuttavan tätä halpaa peitevoidetta, joten totta kai haluaisin päästä kokeilemaan! Ainakaan ebaysta löytämieni myyjien postikuluilla se ei vaan enää olisi halpa.

Help, anyone?

9 kommenttia:

 1. Täällä toinen Revlonin meikkejä Suomeen kaipaava o/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä varmasti olla ainoita! Mikä vääryys, että ne vietiin meiltä pois!

   Poista
  2. Joo, mäkin kaipailen niitä. Noi pakkaukset on jo niin nättejä<3

   Poista
 2. Oletko kokeillut britti-Amazonia? Sieltä löytyy nykyään aika laaja valikoima kosmetiikkatuotteitakin ja ainakin minun kokemusten mukaan myös aika monet myyjät toimittavat Suomeenkin, vieläpä ihan siedettävillä toimituskuluilla. Varmaan ainakin brittimerkkejä ja siellä suosittuja merkkejä voisi löytyä sieltä. Alkoi itseäkin kiinnostaa tuo Lorkun hiusnaamio ja Collection 2000:n peiteväri! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltäkin olen kosmetiikkaa metsästellyt, mutta Amazon tuntuu olevan minulle jotenkin kömpelömpi käyttää kuin esimerkiksi ebay, joten kovin kauaa en siellä jaksa etsintöjä suorittaa.. Voiko siellä jotenkin rajata näyttämään vain myyjät, jotka toimittavat Suomeen?
   Olen lukenut ja katsonut Youtubesta niin monta ylistävää arvostelua tuosta hiusnaamiosta, että kohta maksan mitä tahansa, että saan sen tänne toimitettuna :-D

   Poista
  2. Se on kyllä totta, Amazon on ihmeen kankea ja vanhanaikainen ostospaikka ja hakuja on hankala tehdä. En tiedä, voiko hakua rajata noin, mutta ainakin minä sain tuosta Lorkun naamiosta vain yhden osuman ja myyjä ainakin ilmoittaa postikulut Suomeen. Joten ainakin toivoa on. :-)

   Poista
 3. Ton hiusnaamionhan on sanottu olevan "dupe" Macadamian Deep Repair Masquelle.
  Oon ite koittanu metsästää sitä Lorealin uutta Skin Perfection 3 in 1 Purifying Micellar Solution -kasvovettä, kun se kuulemma on halvempi vaihtoehto Biodermalle. Harmi vaan, että ainakin vielä tuli Bioderma halvemmaksi tilata. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samansuuntaisia huhuja olen tuosta naamiosta kuullut ja siksi yritän sitä hullun lailla metsästää ; D
   Onkohan etsimäsi L'Oréalin misellivesi samantapainen kuin tässä ( http://dixinn.blogspot.fi/2013/05/tulin-tukholmasta.html ) postauksessa näkyvä Tukholmasta ostamani? : ) Jos on samaa sarjaa, Ruotsin puolelta voisi löytyä! En ole nimittäin tuotakaan ostamaani vettä nähnyt Suomessa..

   Poista
 4. Tilasin juuri äsken Collection-peitevärin (sävy Fair) Brittien Amazonista. Hinta ja toimituskulut yhteensä 11€ - ei huono. :) Myyjä on itse Amazon, joten ei tarvitse murehtia myyjän luotettavuutta ja että toimittaako ylipäätään Suomeen.

  VastaaPoista