24.7.2013

Vaaleanpunaista hiekkaa

En muista, millon viimeksi olisin ollut yhtä innoissani yhdestä ainoasta kynsilakasta! Ja vielä tekstuurilakasta! Vallitseva tekstuurivillitys kynsimaailmassa ei oikein minuun ole kolahtanut, mutta pari kuukautta sitten löytyi OPI:n The Bond Girls Liquid Sand -kokoelmasta minuun uppoava hiekkalakka! Pussy Galore on kaunis, hempeä vaaleanpunainen, ja ihan oikeaan Bond-tyttöön olisin ilman nimeäkin tämän sävyn yhdistänyt tietäen Bondeista hävettävän vähän.

Kokoelmaan kuuluu kuusi hiekkalakkaa, kaikki Bond-tyttöjen mukaan nimettyjä. Pussy Galore oli ainut, joka minun oli pakko saada. Helmiäisen hempeä vaaleanpunainen hiekkalakka jää himmeän hohtavaksi ilman päällyslakkaa, Seche Viten kanssa hohde muuttuu kiiltävämmäksi. Itse pidän tästä eniten ilman päällyslakkaa, ja kuvassa kynsillä lakkaa on kaksi kerrosta.

Liquid Sand -lakka ei ollut yhtä inhottava poistaa kuin glitterlakat, mutta normaalia kauemmin sitä sai kuitenkin hangata pois. Tekstuurilakka pysyi kynsillä tavallisia OPI:n lakkoja kauemmin, ja kului kivan huomaamattomasti kärjistä.


8 kommenttia:

 1. Oi ompa ihana! :)
  Tekis jopa mieli hankkia kokeeksi, vaikken liiemmälti lakkoja enää harrastakaan kun omassa käytössä on aina geelit tai geelilakat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ; )
   Minulla on kaamea kasa akryylitarvikkeita, joilla askartelin itselleni kynsiä yhteen aikaan paljonkin.. Vois taas alkaa harjotella! Vaihtaminen geeleihin kyllä houkuttelisi, mutta kai noita entisiäkin olis käytettävä pois :'D

   Poista
 2. Onpas kaunis lakka! Juuri kun ajattelin, etten hetkeen ostelisi kynsilakkoja... :) Mistähän noita löytäisi parhaiten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä aina ajattelee ;D
   Suomalaisista nettikaupoista näitä myyvät ainakin Cesarsshop ja Mimax! Sokos ja Stockmann myyvät myös OPI:n lakkoja, mutta en tiedä, mitkä kaikki kokoelmat niille päätyvät myyntiin.

   Poista
 3. Liquid Sand-lakat ovat minulle ihan uusi tuttavuus, mutta yhden ostettuani tekisi kovasti mieli ostaa useampia. Tämäkin sävy on aivan ihana! Kiva kuulla, ettei poistaminen ole yhtä kamalaa kuin glittereiden kanssa, luulin nimittäin toisin päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin luulin minäkin aluksi! Varauduin liottelemaan sormenpäitä pienen ikuisuuden, mutta nämä lähtivätkin yllättävän helposti - kauemminhan siinä toki meni kuin tavallisten lakkojen poistamisessa.

   Poista
 4. Kauniilta näyttää sinulla vaikka itse en tästä tykännyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä niiin makuasioita! : ) Minäkin ihastelen joskus kynsiblogeissa lakkoja, joita en voisi kuvitellakaan omiin kynsiini, mutta muilla ne kuitenkin näyttävä hyvältä, jännä juttu!

   Poista