15.7.2013

YSL Rouge Volupté Shine

Jo muistaakseni keväällä toiselta bloggaajalta ostamani käyttämätön YSL:n kiiltopuna tuli korkattua kunnolla vasta toissa viikolla. Toki malttamaton kosmetiikkafriikki swatchaili ihanaa uutukaista heti sen saavuttua - kuvien ottamisen jälkeen, tietty. Alkukesän vietin lähes kokonaan erossa meikkikätköistäni. Parin viikon välein kotona käydessäni olen pakannut mukaani vain tärkeimmät tuotteet ja yrittänyt olla raahaamatta vanhempieni luo järjetöntä kasaa kosmetiikkaa. Viime reissulla katselin toivottomana kipeää ja kalpeaa olemustani peilistä ja päätin piristää kasvojani pirteällä huulimeikillä. Nappasin YSL:n pinkin punan laukkuuni ja hups vain, eka kerta johti rakkauteen.
YSL Rouge Volupté Shine sisältää hedelmistä peräisin olevia vitamiineja ja antioksidantteja, jotka hoitavat huulia. Huulipunassa on myös rakastamaani hyaluronihappoa, jonka luvataan pehmentävän huulia ja pitävän ne kosteutettuina jopa kahdeksan tuntia! Hyaluronihappo pystyy sitomaan massaansa nähden ällistyttävän suuren määrän vettä, joten se on ihon kosteuttamiseen ja kiinteyttämiseen tarkoitetuissa tuotteissa loistava raaka-aine. Ihon juonteet ikään kuin täyttyvät ja pullistuvat sisältä päin, ja iho näyttää sileämmältä, terveemmältä ja nuoremmalta.
Rouge Volupté Shine levittyy kuin unelma. Makean hedelmäiseltä tuoksuva huulipuna tuntuu levitettäessa huulirasvalta, mutta jättää jälkeensä kauniin kiillon ja yllättävän syvän värin - kyseessä kun on läpikuultava, kosteuttava puna! Minun omistamani sävy 6 Pink in Devotion on pirteä pinkki, mutta tarpeeksi hillitty jokapäiväiseen käyttöön. Kuivahuulisena tässä tuotteessa on kaikki, jota huulipunalta haluan: pitkäkestoinen kosteuttavuus, kiilto, hyvä ja kestävä pigmenttisyys kosteuttavaksi punaksi, helppo levittyvyys sekä silkkisen pehmeä tunne huulilla. Puna myös kuluu huulilta pois siististi ja huomaamattomasti, koska kiillon hävitessä huulille jää vielä hyvin väriä. Ja no, valehtelisin jos väittäisin, ettei kaunis pakkaus yhtään vedonnut minuun. Tämä on ilo kaivaa laukusta ja levittää!

En osta usein selektiivisen kosmetiikan huulipunia, mutta tätä kokeiltuani minulle tuli heti halu ostaa toinen sävy samasta punasta! Hinta vaihtelee jonkin verran kaupasta riippuen, esimerkiksi YSL:n omat nettisivut ilmoittavat Rouge Volupté Shinen hinnaksi 34$ (noin 26€) ja Ranskan Sephoran verkkokauppa, josta pystyy tilaamaan myös Suomeen, myy tätä hintaan 31,90€.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti