21.8.2013

Kaapinkasaamiskynnet

Viimeiset pari viikkoa on mennyt aikalailla remppahommissa. Se yhdistettynä mukakiireeseen sekä kynsilaiskuuteen tarkoittaa yksinkertaisia, yksivärisiä kynsiä. Olen maalaillut seiniä ja ruuvaillut kaappeja kasaan sellaista tahtia, että kynnet ovat joutuneet kovalle koetukselle eikä niiden koristelussa olisi ollut järkeä. Muistin kuvata parit lakkaukset, tällä hetkellä kuljen kynnet paljaina ja ymmärrän vihdoin niitä, ketkä sanovat olon tuntuvan alastomalta ilman kynsilakkaa! En muista milloin viimeksi olisin ollut kauemmin kuin päivän nakukynsillä, joten nyt myönnän; tuntuu oudolta.

Vasen: China Glaze Flip Flop Fantasy. Oikea: Wet n Wild Megalast Sugar Coat.


Models Own Peaches & Cream.

Loppuun sunnuntain saalis Kuopiosta. 
Selittänee vähän sitä kokoamisen määrää. Gotta love Ikea. 


Huom!
Vielä on huomisiltaan klo 21.00 asti aikaa osallistua LivBox-arvontaan! Kaiken kiireen keskellä on ollut kivaa lukea vastauksianne, joita on tullut paljon, ihanaa!

6 kommenttia:

 1. Onpa superkaunis tuo Wettiksen lakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ihan ihastunut noihin Megalast-lakkoihin! Kauniita sävyjä ja superhyvä pysyvyys : ) Tuo vaalea Sugar Coat on varmasti käytetyin, ihan loistava nude-lakka!

   Poista
 2. Olipa kiva löytää jyväskyläläinen blogi! Jään seurailemaan. :)

  Itse tunnen kyllä kynteni "alastomaksi" ilman lakkaa, sen verta koukuttuneesti tullut jo vuosikaudet lakkailtua. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, tervetuloa seurailemaan! : ) Sinun blogia olenkin lukenut kauan!

   Eiliseen asti minä maltoin olla ilman lakkaa, nyt on taas hyvä olla :D

   Poista
 3. Mä en kestä, miten ihana toi China Glazen lakka on! Onko se matta, vai onko siinä matan näköiseksi tekevä päällyslakka päällä? (jösses näitä suomen sanoja :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se matta! : ) Ilman päällyslakkaa tuo tosin lähtee irtoilemaan reunoista inhottavan nopeasti, seche viten kanssa kestää paljon kauemmin ja väristä tulee vielä kirkkaampi neonkoralli!

   Poista