3.8.2013

Lumene Berry Refresh - värikkäitä vartalotuotteita


Hamstrasin keväällä Lumenen Berry Refresh -tuotteita, niiden hypistely kun tuntui tuovan kesän tullessaan. Ihanan iloisen värisiä purkkeja jokapäiväiseen käyttöön! Minun piti kirjoittaa näistä jo paljon aikaisemmin, mutta jos joku haluaa pidentää kesäänsä raikkailla vartalotuotteilla, tässä pienet arviot! Kukaanhan ei estä käyttämästä näitä keskellä talvea, useimmat kokeilemistani vaan osoittautuivat hyvin kesäisiksi.


Mustikansiemenöljyä sisältävässä käsivoiteessa on todella makea, herkullinen mustikantuoksu. Tykkään pumppupulloissa olevista käsivoiteista, käyttö on niin kätevää ja kuivaihoisena sitä rasvausta joutuu tekemään aika paljon. Berry Refresh Ravitseva Käsivoide imeytyy melko nopeasti ja jättää ihon pehmeän ja hoidetun tuntuiseksi, mutta talvella tämän kosteutustehot tuskin riittävät minun iholleni. Kätevä pitää vaikka lavuaarin reunalla, että saippuapesun jälkeen muistaa kosteuttaa käpälät.


Saman violetin sarjan Rauhoittava Suihkugeeli näyttää herkulliselta tuubissa, ja siinä on sama makea tuoksu kuin edellisessä käsivoiteessa. Karkkimainen mustikkatuoksu on minusta aivan ihana, mutta ne, jotka eivät ällömakeista tuoksuista välitä, tuskin tästäkään pitävät. Rehellisesti sanottuna minä en huomaa suuria eroja geelimäisissä suihkusaippuoissa, joten tämäkin oli ihan kiva. Se tuoksu tässä suurin juju on! 


Halusin kovasti tykätä tästä dödöstä, mutta ei, ei vain toiminut. Saman sarjan suihkugeelin ja käsivoiteen herkullista tuoksua ei tästä löytynyt, eikä se pitänyt kainaloita erityisen kuivinakaan, vaikka onkin antiperspirantti. Parabeenittomassa, säilöntäaineettomassa ja hajusteettomassa deo-antiperspirantissa on valitettavasti aika tunkkainen tuoksu, jota en kainaloihini kaipaa. Hellävarainen Deo-Antiperspirantti ei jäänyt käyttööni.


Lakkaa sisältävä, hedelmäisen raikkaalta tuoksuva 2in1 Suihkugeeli & Kuorinta oli positiivinen yllätys. Geeli oli jämäkämpää kuin miltä se tuubin läpi näytti - inhoan liruja kuorintageelejä, jotka valahtavat suihkun lattialle jättäen käsiin muutaman hassun kuorintarakeen. Rakeita ei tässä geelissä ihan hirveästi ole, minkä takia se sopiikin päivittäiseen käyttöön. Kiva, raikastava pesu kesäkäyttöön!


Edellisen kuorivan suihkugeelin kanssa samaa sarjaa oleva lakan siemenöljyä sisältävä Kosteuttava Vartaloemulsio imeytyy lupaustensa mukaisesti nopeasti ja jättää iholle raikkaan tunteen. Kesällä tämän kosteutusteho riittää juuri ja juuri kuivahkolle iholleni, vuorokauden kestävää ihon kosteutusta tältä ei kannata odottaa. Talvi-ihoni tarvitsee paksumman vartalovoin, joten tämä tulee varmasti käytettyä loppuun kesän aikana. 


Koivu & Hunaja Vartaloemulsio ei taida kuulua Berry Refresh -sarjaan, mutta ainakin ulkonäöllisesti sopii joukkoon. En tiedä missä mielentilassa olen tämän ostanut, olen nimittäin allerginen sekä koivulle että hunajalle. Muutaman kerran suihkun jälkeen rasvailin tällä jalkojani enkä saanut ainakaan minkäänlaista ihottumaa, mutta koivun tuoksu (haju) ei siitepölyallergisena miellyttänyt sitten yhtään. Koostumus taisi olla aika identtinen edellisen voiteen kanssa, kevyt voide ja nopea imeytyvyys. Varmaan ihan kiva, raikkaan tuoksuinen voide ei-allergisille. 

2 kommenttia:

  1. Olispa kaikki kosmetiikka noin pirteän värisissä tuubeissa! Mä tykkään mustikan tuoksusta, vois jopa itekkin harkita noita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä värikkäät tuubit ovat kieltämättä kiva piristys hyllyssä! Minäkin olen hulluna mustikkaan (sekä tuoksuun että makuun) ja tykkään yleisesti melko makeista tuoksuista, joten minuun nuo Lumenen liilat upposivat! Kannattaa käydä kaupassa nuuhkaisemassa : )

      Poista