14.9.2013

Sally Hansen Fuzzy Coat - langanpätkiä kynsille

Sain testailtaviksi Sally Hansenin uusia, mielenkiintoisia Fuzzy Coat -kynsilakkoja. Tekstuurilakat ovat olleet tänä vuonna se juttu kynsillä. Hiekkalakkojen lisäksi hieman erilaisen tekstuurin tuominen kynsille näillä hauskoilla lankalakoilla on kivaa vaihtelua, nämä ovat minusta vallan ihastuttavia! Kahdeksasta markkinoilla olevasta sävystä sain testattavakseni neljä: Fuzz-Sea, All Yarned Up, Peach Fuzz sekä Wool Lite. Neljä muuta sävyä (Tight Knit, American Fuzz, Woll Knot ja Tweedy) sekä Sally Hansenin toiset tekstuuriuutuudet, Sugar Coatit, näet esimerkiksi nitroliciousin blogista. Sugar Coatien, Hansenin vastauksen supersuosittuun hiekkalakkatrendiin, saatavuudesta Suomessa minulla ei vielä ole tietoa. 

Fuzzy Coat -lakat ovat saaneet inspiraationsa tämän syksyn muodin yhdestä vahvimmin esillä olevista trendeistä; kankaiden moninaisista pintastruktuureista. Kirkkaissa lakoissa on runsaasti värikästä "tikkuhilettä", olematta kuitenkaan kimaltavaa perinteisen kynsikoristeluissa käytettävän tikkuhileen tapaan. Lopputuloksena onkin langanpätkiä muistuttava lakkaus, ja ilmettä voi vaihdella sen mukaan, käyttääkö alla yksiväristä lakkaa vai kerrostaako Fuzzy Coat -lakkaa yksinään muodostaen peittävän, pehmeältä kankaalta näyttävän pinnan.


100 Wool Lite on saamistani neljästä lakasta hillityin. Se sisältää vain yhdenvärisiä vaaleanpunaisia tikkuja, jotka näyttävät joidenkin pohjalakkausten kanssa hyvin vaaleilta, lähes valkoisilta. Yhdellä kerroksella peittävyyttä ei paljon saa, joten jos haluaa koristelulakan sijaan käyttää tätä muodostamaan luvatun pörrökangasta muistuttavan efektin, kerroksia tarvitsee vähintään kolme. Minulle tulee Wool Litestä mieleen lapsuudestani vaaleanpunainen, pörröinen pehmolelupupu, ja kaikessa yksinkertaisessa söpöydessään tämä vaalea sävy on ehkä suosikkini näistä neljästä. Toimii päällyslakkana varmasti monen sävyn kanssa!


 200 All Yarned Up on nelikon värikkäin tapaus sisältäen sinisiä, keltaisia sekä oransseja tikkuja. Yhdellä kerroksella efekti on jo näyttävä, kerrostettuna tällä saa helposti hauskan lankakerää muistuttavan, värikkään pinnan. Lupaan kuvia myöhemmin näistä lakoista kynsille kerrostettuinakin! Tällä hetkellä käsissäni on vain postauksen lopussa olevat kuvat lakoista yhdellä kerroksella sekä yksinään että värilakkojen päällä.


300 Peach Fuzz on nimensä mukaisesti hauskan persikkainen lakka oransseilla ja keltaisilla tikuilla. Niitä kerääntyy kynnelle yhdellä kerroksella samanlailla kuin edellisellä All Yarned Upilla; yksi kerros näyttää oikein kivalta värilakan päällä, mutta kerrostaminen onnistuu helposti.


500 Fuzz-Sea sisältää keltaisia sekä tummanturkooseja tikkuja, ja on näistä kokeilemistani ehdottomasti peittävin. Tikkuja tuntuu tulevan yhdellä kerroksella tuplasti  enemmän vaaleanpunaiseen verrattuna, ja alla olevat swatchit Fuzz-Sealla on tehty hyvin ohuilla kerroksilla! Kaksi kerrosta riitti peittävään lakkaukseen.


Kuvassa tikuille on swatchattu yksi kerros Fuzzy Coat -lakkaa, vasemmalta oikealle Fuzz-Sea, All Yarned Up, Peach Fuzz ja Wool Lite. Tämä kuva selittänee sen, miksi jotkut tituleeraavat tämännäköisiä lakkoja bakteerilakoiksi - näkymä kieltämättä tuo mieleen mikroskoopilla näkyvät sauvabakteerit!


Tässä lakat samassa järjestyksessä pohjavärin kanssa kokeiltuna. Fuzz-Sean alla China Glaze Kinetic Candy, All Yarned Upin alla Isadora Scuba Blue, Peach Fuzzin alla Rimmel Fruities Lemon Drop, Wool Liten alla Essie Lovie Dovie. En levittänyt päälle lainkaan päällyslakkaa, jolla kolmiulotteisen vaikutelman saa halutessaan tasoitettua piiloon.

All Yarned Upin sekä Peach Fuzzin alle en valinnut parhaita mahdollisia värejä, joiden kanssa Fuzzy Coatien kaikki sävyt tulisivat esiin; siniset sekä keltaiset tikut tuppaavat hukkumaan pohjalakkoihin. Tosiaan, myöhemmin lisäkuvia kynsillä!

Sally Hansenin Fuzzy Coat -lakat ovat tulleet kauppoihin nyt syyskuun aikana, ja suositushinta niille on 12,50 € / kpl. 

- Tuotteet saatu blogin kautta -

6 kommenttia:

 1. En tykkää yhtään tästä tällä hetkellä pinnalla olevasta betoni- ja karvakynsistä, ne on jotenkin sellasta mitä en itselleni halua. Muilla saa toki olla (ja jotkut näyttävät todella hyvältäkin!), mutta haluan kynsieni olevan sen verran klassiset että en itselleni tahdo :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Huh, en tykkää näistä lakoista :D

  VastaaPoista
 3. Nämä ovat kyllä varmasti todella mielipiteitä jakavia lakkoja! Minäkin ensin kääntelin näitä käsissäni aika skeptisenä, mutta kaikessa outoudessaan nämä ovat minusta hauskoja! : )

  VastaaPoista
 4. Tänään hypistelin noita ja meinasin pari jo ostaakin, mutta ajattelin ensin odottaa, että näen swatchit näistä kotona :) Enkä vakuuttunut. Näyttävät ihanammilta purkissa :( Etenkin All yarned up.

  VastaaPoista
 5. Ihan hauskoja. Mulle tulee näistä mieleen jäätelöströsselit. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tullut mieleenikään, mutta kyllähän ne niltäkin näyttää nyt kun uudestaan katselee! :D

   Poista