10.10.2013

I love me -messut!


Huomenna se härdelli alkaa!
Nimittäin Helsingin messukeskuksessa jälleen järjestettävät i love me -messut, joihin minä suuntaan tietenkin kauneusosion perässä. Samalla lipulla (16/10€) pääsee siis kauneus-, muoti-, koru&kello- sekä terveysmessuille. 

Selasin tietenkin etukäteen läpi tämän vuoden näytteilleasettajia. Tässä muutamia tärppejä, joiden pisteet minä aion ehdottomasti käydä katsomassa!

Duroy 6s71
Muutaman uuden meikkisiveltimen ihan oikeasti tarvitsisin, joten Duroyn osastolla pitää käydä hypistelemässä heidän valikoimaansa. 

Moroccanoil 6b99
Rakastan Moroccanoilin hiusöljyäni! Naamiota tai muita tuotteita olisi kiva kokeilla samalta merkiltä.

Aubrey Organics 6s80
Epäilen, että Aubreyn tuotteita saa Suomesta samaan hintaan kuin iHerbistä, mutta kiva päästä hypistelemään tuotteita ihan livenä.

Face Helsinki 6e99
ZIAJA! Menin rakastumaan Ziajan kaakao-sarjaan. Parista myöskin Face Helsingin maahantuoman merkin, Denova Pron, tuotteesta on juttu tekeillä mutta voin paljastaa, että niillekin havittelen jo seuraajia.. Face Helsinki tuo maahan myös MIYO:n, Paesen ja Kentin tuotteita. Pakko piipahtaa!

Markku Purho 6u109
Maskeeraus- ja naamiaistarvitteita myyvän Aprillin valikoimaan kuuluu Grimasin meikit, joita haluan kokeilla.

PR-Cosmetic Oy 6e71
Tältä osastolta löytyy Dermalogica, jolta olen kokeillut vain yhtä tuotetta. Laadukas, kiinnostava merkki.

Sanoma News Oy 6f79
Täältä taas löytyy LivBoxin väkeä!

Inglot 6g79
Inglotin Freedom system -luomivärit ovat mahtavia! Budjettini ei pidä siitä, kuinka paljon tekisi mieli rakennella uusia paletteja.

Avon 6g88
Avon on minulle toistaiseksi ihan vieras, mutta olen kuullut kehuja muutamista tuotteista niin paljon, että on korkea aika kokeilla! Avon on suoramyyntiyhtiö ja pyörii konsulttien tekemällä myynnillä. 

Nail City 6t101
Nail City edustaa Zoyaa, kynsilakkamerkkiä, jota olen piiiiitkään halunnut kokeilla! Todella kauniita kausikokoelmia ja kuulemani mukaan erittäin laadukkaita lakkoja.

Style Corridor 6e82
Tällä osastolla pääsee toivon mukaan hypistelemään ghd:n suoristusrautoja. Uuden raudan ostaminen on kohta ajankohtaista ja olen vähän miettinyt Cloud Ninen tai ghd:n hankkimista.

RVB Skinlab - Miira C Beauty Clinic 6g71
Miira C Beauty Clinic (Helsinki) myy diego dalla palmaa; merkkiä, jota en myöskään ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta joka kovasti kiinnostaisi.

Nordic Health Systems Oy 6p71
Jos tämän kuun LivBoxissa tulleen suihkusaippuan merkki Born to Bio kiinnostaa, kannattaa käväistä maahantuojan, Nordic Health Systems Oy:n osastolla. Myös mm. Laveraa!

Ihola Oy 6f82
V 10 Plus -seerumien tulo Suomen markkinoille herätti minussa kiinnostusta. Toivottavasti maahantuojan, Ihola Oy:n, osastolla niihin pääsee tarkemmin tutustumaan!


Kuka muu suuntaa messuille?
Minä olen menossa messuilemaan todennäköisesti lauantaina, nähdään siellä! ;)

2 kommenttia:

  1. Kato, en ollutkaan bongannut tota Livboxin pistettä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En edes ehtinyt käydä moikkaamassa LivBoxin tyttöjä, kun aina ohi mennessä siinä oli niin paljon väkeä : (

      Poista