23.10.2013

Ruffian-manikyyri

Tämän postauksen instagram-kollaasissa näkyi violetti ruffian-manikyyri, ja sain pyynnön näyttää, miten tuon kynsilleni teen. (Toiveita saa jatkossakin esittää, se on oikein mukavaa ja kivaa!)

Kaikki taitavat jo tietää ruffian-kynnet. Ideana on tehdä kahdella värillä lakkaus niin, että alimmainen jää näkymään kuunsirpin muotoisena kynnen alaosaan. Halutessaan selityksen tuon trendin synnylle voit lukea täältä.

Siisteintä jälkeä saa aikaan käyttämällä esimerkiksi tippitarroja ääriviivojen avuksi, mutta minä koen vapaalla kädellä vedellyt lakkaukset paljon helpommiksi. Ja jos ei ihan läheltä katso, ei ne pienet virheet edes näy ;)
Lakkoina vallitsevaa vuodenaikaa vastaan taistelevat
Essie Fiji
&
Isadora Knock Out Pink

8 kommenttia:

 1. Voi miten ihanan värinen tuo Knock Out Pink onkaan! Ihan nimensä veroinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Ja jo yhdellä kerroksella tulee tosi peittävää jälkeä, olen aivan ihastunut Isadoran lakkoihin viime aikoina! : )

   Poista
 2. Taistoon harmaata loskaa vastaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin juuri! Odotan sitä että maa tulee valkoiseksi, tää synkkä pimeys kaipaa vähän piristystä

   Poista
 3. Tämmöistä pitää kyllä kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Yksinkertainen tapa tehdä laukkauksesta kiinnostava, eikä aikaa mene kauaa : )

   Poista
 4. Ompas kiva sävy-yhdistelmä :) Seuraavaksi voisi tämmöisen tehdä, kun ei ole vähään aikaan tullut väsättyä! Lakkoja valitsemaan siis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitsin sävyt sen mukaan, että kuvissa kontrasti olisi sopiva, mutta kyllä mäkin tuohon yhdistelmään vähän ihastuin! Pinkki kelpaa aina ; ) Seuraavaksi ajattelin tehdä ruffianin jollain överiglitterillä!

   Poista