29.11.2013

Black Friday -vinkkejä!

Tänään käynnistyy Yhdysvalloissa joululahjashoppailu taas oikein mahtipontisesti, kun kaupat houkuttelevat asiakkaita hyvillä tarjouksilla Black Fridayn perinteen mukaisesti. Kiitospäivän jälkeisenä päivänä kaupat avaavat ovensa usein jo epäinhimilliseen aikaan, ja verkkokauppojen ansiosta myös täälläpäin maapalloa pääsee käsiksi tarjouksiin. Vaikka Black Fridayn seuraajaksi on tullut heti viikonlopun jälkeinen Cyber Monday, jolloin tarjouksia tupsahtelee nimenomaan nettikauppoihin, näkyy Black Friday lukuisissa nettikaupoissakin maanantaita suuremman suosionsa vuoksi. Keräsin muutamia shoppailuvinkkejä bongaamistani tarjouksista.

Sigman siveltimistä unelmoivien kannattaa tehdä tilauksensa nyt; koodilla BF2013 saa Suomeenkin ilmaisen toimituksen. Maanantaina osasta tuotteista taas saa 20% alennuksen koodilla CM2013.

BeautyBayn alesta löytyy 15%:n alennuksella tuotteita merkeiltä, joita ei kovin usein aleissa näy. Too Faced, Moroccanoil ja Stila näyttivät ainakin olevan alennettuina. China Glazen kynsilakkoja on runsaasti alkaen 5,70€.

Vaikka postikuluja tulee kai aika hyvin BH Cosmeticsilta tilattaessa, nyt sivuilta löytyy paletteja niin edullisesti, että postituksesta maksaminen ei edes tunnu inhottavalta. Kimppatilauksen kannattavuus kannattaa aina tarkistaa, kun postikulut ovat korkeat.

FeelUniquella ei taida varsinaista Black Friday -alea olla meneillään, mutta koodilla FESTIVE15 saa 15% alennusta koko valikoimasta. Tajusin vasta viime tilauksen kohdalla, että FeelUnique lähettää pakettinsa Jerseyn saarelta, joka ei kuulu EU-alueeseen, ja pakettini jäi tulliin. FeelUniquelle kuitenkin täydet pisteet asiakaspalvelusta; kun heille ilmoittaa näin käyneen ja lähettää kuitin tullimaksusta, he hyvittävät maksun tilille! Minulle hyvitys tuli kahdessa päivässä.

Benefitiltä tilatessa postimaksuja saa myös varautua maksamaan reilummin, mutta joitain tuotteita ei saa muuta kuin heidän omilta sivuiltaan. Koodilla NICELIST tilaukseen saa mukaan kaupanpäällisiä loppusumman perusteella yhden tai useamman (alle 25$: chacha tint deluxe sample, 50$: lisäksi sugarbomb deluxe sample, 75$: lisäksi benetint & total moisture deluxe samplet).

AllBeauty (ent. CheapSmells) tarjoaa koodilla GIFT15 15% alennusta kaikista lahjapakkauksista. Sivuilta löytyy muutenkin edullista kosmetiikkaa, ja minulle tilaus on tullut melko nopeasti perille, eivätkä postimaksutkaan ole olleet suuria.

Coastal Scentsin koko valikoima on puoleen hintaan maanantaihin saakka, joten muuten niin kirpaisevat postikulutkin tulevat jo kannattaviksi. Monipuolisia paletteja ja meikkisiveltimiä siis kivaan hintaan. 

EDIT
Sähköpostiin tuli lisää alevinkkejä:

Cult Beauty
Kaikkiin joululahjakategoriaan kuuluuviin tuotteisiin saa ilmaisen toimituksen kaikkialle koodilla GIFTING.

e.l.f.
Eyes lips face uk:n sivuilla vähintään 18€:n arvoisiin tilauksiin saa lisätä ostoskoriin ilmaisen 100:n värin luomiväripaletin.

En varmasti huomannut kaikkia kosmetiikka-alennuksia, joten kommenttiboxiin saa ilomielin heittää lisää Black Friday -vinkkejä kanssashoppailijoille! Kun vaan ne veronpalautukset olisivat jo tulleet...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti