1.11.2013

Sibu Beauty -20% @ iHerb

Joku ehkä muistaa, että ylistin tässä haastepostauksessa Sibu Beautya, lähinnä sen 100% tyrniöljyä, jota käytän iltaisin yövoiteen päällä. iHerb myy Sibua, ja nyt merkin tuotteista saa keskiviikkoon asti -20%. Jos siis on tehnyt mieli kokeilla jotain tältä ihanalta tyrniöljyä tuotteissaan käyttävältä merkiltä, nyt kannattaa tilata! Viimeksi kun iHerb antoi Sibusta alennusta, osa tuotteista ehti loppua varastosta. Hopihopi siis.

kuvat iHerb

PST!
Koodilla YEM744 saat alle 40$:n tilauksesta 5$ alennusta, yli 40$:n tilauksista taas 10$. Muista kuitenkin tulliin jämähtämisen mahdollisuus, jolloin yli parinkympin (vai mikäköhän kosmetiikan prosentti olikaan?) tilauksista joutuu maksamaan alveja (kuka muistaa kuinka paljon?) Alle 80$:n ja korkeintaan 1.8kg painavat tilaukset tulevat 4$:n eli 3€:n postikuluilla!

3 kommenttia:

 1. Kiitos muistutuksesta! Olen iHerbin asiakas, mutta tuo alennus on mennyt ohi silmieni!

  http://dzinninajatuksia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Btw, siis kaikki paketit, joiden arvo postikuluineen on 20 euroa (lahjat saavat olla 42 euroa) on tullattava. Asia sujuu hyvin netissä ja alle viiden euron tullia ei peritä. ALV/VAT on kosmetiikalla tietääkseni 24%, ja koodi kosmetiikalle löytyy tullin sivulta (et siis joudu soittamaan sen perään). iHerbin lisäravinteet kuuluvat kategoriaan elintarvikkeet, joten ALV on 14%. Postimaksun ALV on myös 24%.

  Tullauspäätöksen saa yleensä puolen tunnin sisällä, ja paketti tulee sen jälkeen ovelle normaalisti. Kuriiri (DHL, UPS) perii tullauksesta varmaankin maksun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon selvennyksestä! : ) Olen kaksi kertaa tehnyt nettitullauksen, mutta nuo prosenttiosuudet ovat menneet ihan ohi.

   Poista