12.12.2013

Countdown to Love

Kun yhdistää joulufriikin ja kosmetiikkafriikin lapsenomaisen innostuksen yhteen pahvista muotoiltuun asiaan, se näyttää tältä. Benefitin Countdown to Love on ensimmäinen kosmetiikkajoulukalenterini ikinä, ja kyllä on kuulkaa joulunodotus taas vähintään yhtä jännää kuin lapsena. Mietin marraskuussa tämän, Kicksin ja The Body Shopin kalenterin välillä, mutta kun onnistuin yhtenä aamuna nappaamaan tämän jatkuvasti loppuunmyydyn kalenterin ostoskoriin Benefitin verkkokaupassa, valinta oli aika helppo. Kalenterin seikkailu tullissakaan ei harmittanut, olin iloinen että tämä tuli kotiin sentään joulukuun kolmantena eikä joskus joulun jälkeen. 


Kuvasin toissapäivänä kymmenen ekaa luukuista paljastunutta tuotetta. Nuo minikokoiset tuotteet ovat niiiin söpöjä ja riittoisampia kuin miltä näyttävät. Kiinnostaako loput luukuista paljastuvat tuotteet? Kuvaanko kerralla joulun jälkeen?
Benefitin huippukalenterin lisäksi minulla on tylsä kuvakalenteri, äidille ostin Minni-suklaakalenterin ja pelifriikkipoikaystävällä on tietenkin Super Mario -kalenteri. Minulle joulukalenteri on edelleen osa ihanaa joulunodotusta, ja tulen varmasti hankkimaan kalenterin ihan aina, ne eivät ole vain lapsille! Minkälaisia joulukalentereja teillä on, vai pärjäättekö ilman?

Pst! Vielä kolmisen tuntia aikaa osallistua jouluarvontaan! Voittajalla lähtee sähköpostia viimeistään aamulla!

12 kommenttia:

 1. Benefitillä on yllättävän monia hyviä tuotteita, itsekin olen kokeillut muutamia :) Kalenteri on aika hintava, mutta varmasti tuotteiden arvoinen. Onko tähän saakka paljastunut pelkästään tykästymisen arvoisia tuotteita luukkujen takaa? Vai onko mukaan mahtunut myös pettymyksiä? Tuo "That Gal" -pohjustusvoide on ainakin hyvä. Itselläni on joskus ollut se käytössä pidempään. Voisi taas tilailla pitkästä aikaa sitä.

  beauty-highlights.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ennen tätä kalenteria ole kovin montaa kokeillut, joten innolla kokeilen näitä minejä - ja ehkä joudun ostamaan sitten muutamasta täysikokoisen version.. En ole ihan jokaista näistä vielä kokeillut, mutta ne joita olen, ovat olleet tosi mieleisiä! Ehkäpä voisin tehdä kalenterin lopuksi pienen arviopostauksen jokaisesta tuotteesta : )

   Poista
 2. Äää! En kestä! Ajatuksen tasolla en ollut tästä eka kovinkaan innostunut mutta nyt kun näkee, niin moi! Jööseksen ihana! Vähänks oot onnekas hei. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä ollut ihan onnessani joka aamu silmät ristissä kalenteria avaamassa :D Paras ostos aikoihin, vaikka hinta vähän kirpaisi! Lisää jännitystä joulunodotukseen - en ole lukenut takakantta tai nettisivujen luetteloa, jossa kalenterista tulevat jutut on listattu!

   Poista
 3. High Beam tulee riittään ikuisuuden, kun ei se normikokokaan meinaa loppua millään ja mä sentään käytän sitä ahkerasti. :p Ihana tuote! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vähän arvelinkin! :D Myös Benetint taitaa olla todella riittoisaa, näin ainakin olen kuullut. Eli ainakaan ihan samantien ei tarvitse rynnätä ostamaan täysikokoisia niistä, joihin ihastun ; )

   Poista
 4. Voi lääh, ihania! Nyt harmittaa, etten hankkinut omaa kalenteria. Body Shopinkin kalenteri olisi ollut ihana. Miksi olen aina myöhässä :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua vähän ihmetytti, että TBS:nkin kalenteri tuntui loppuvan niin nopeasti kaupoista! Hintahan tässäkin vähän hirvitti, mutta noin pari euroa per luukku ei kyllä ole minusta liikaa kosmetiikkafriikkiä ilahduttavasta ylläristä. Sitä paitsi suklaakalenterit eivät minulle käy, joten tämä oli oikein oikeutettu hankinta ; ) Ensi vuonna sitten sinäkin haukkana tilaamassa!

   Poista
 5. Joo laita ihmeessä, ja käyttökokemuksia kans! Mulla on tosi vähän mitään Benefitiltä, yksi Mini Iridecense-kit vaan jossa oli pari luomiväriä ja minikokoisia hohdejuttuja ja huulikiilto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just kirjoittelinkin tuonne ylemmäs kommentteihin, että voisin vaikka kuun lopussa tehdä myös jonkinlaisen yhteenvedon kalenterituotteista pienten arvioiden kera! Minullakaan ei ole kuin muutama hassu Benefit ennestään, joten tämä kalenteri oli kiva keino tutustua niiden tuotteisiin : )

   Poista
 6. Mielettömän ihana kalenteri! :)

  VastaaPoista
 7. Yhtään en ole kateellinen. En yhtään.

  MITEN MISSASIN TUOLLAISEN IHANUUDEN???

  VastaaPoista