19.1.2014

L'Orèal True Match -meikkivoideL'Oréalin True Match -meikkivoide oli kauppoihin ilmestyttyään, monen monta vuotta sitten, yksi luottotuotteistani. Taisin käyttää loppuun kaksi pulloa, kunnes olin pitkään ilman unohtaen koko voiteen olemassaolon. Kun True Match tuntui esiintyvän jatkuvasti useiden jenkkivloggaajien lempimeikkituotteissa, muistin vihdoin vuodenvaihteessa ottaa sen uudelleen kokeiluun. Miksi olinkaan näin kauan ilman, nyt muistan miksi rakastin tätä!


Epäröin ensin flunssassa otettujen kuvien käyttämistä, mutta mikäs sen parempi aika testata peittävyyttä kuin ihon punoittaessa ja kiukutellessa kaikin keinoin! Nuhapunoituksen lisäksi silmänympärysihoni on huonossa kunnossa sy-voiteesta saadun allergisen reaktion takia, peitettävää siis riitti. Ja True Match peitti, todella hyvin! Kuten kuvasta näkee, punoitus on peittynyt lähes kokonaan eivätkä tummat silmänalusenikaan näytä yhtä pahoilta, vaikka levitin niille voidetta hyvin ohuesti. Pidän voiteessa erityisen paljon sen antamasta luonnollisesta, ihon pintaa muistuttavasta lopputuloksesta erinomaisesta peittävyydestään huolimatta! Valitettavan useat peittävyydeltään hyvät meikkivoiteet ovat koostumukseltaan paksuja ja saavat ihon näyttämään pakkelimaisen tunkkaiselta ja meikatulta, mitä harvat toivovat meikkipohjaltaan. 

True Match -meikkivoide on hajuton ja tulee lasisessa pumppupullossa, josta pidän todella paljon. Vaikka lasipullo ei ehkä matkustamisen kannalta ole kätevin vaihtoehto, se tuntuu hieman "ylellisemmältä" kuin muovituubi. Hygieniafriikkinä pumppupullot ovat aina mieleeni. Täydellisen peittävyyden saamiseksi käytän voidetta kaksi pumppausta, ja levitykseen käytän buffing brushia, useimmiten Ecotoolsin Custom Coverage Buffing Brushia, joka on lempisiveltimeni oikeastaan ihan kaikkien meikkivoiteiden kanssa.

MUS Cover All Blue, Artdeco Perfect Teint Illuminator 01, MAC Paint Pot Painterly, Rimmel Stay Matte pressed powder Transparent, MUS Microshadow Smog, theBalm Down Boy

Sävy N1 on todella lähellä omaa ihonsävyäni, joka on hyvin vaalea ja erään tapaamani meikkaajan mukaan neutraali vastoin aiempaa luuloani punapohjaisuudesta. Koostumus on miellyttävän voidemainen ja helposti levittyvä, ja lopputulos samettisen semimatta, ei missään nimessä kuultava muttei myöskään niin matta, että se korostaisi kasvojeni kuivia kohtia. Talvisin pystyn käyttämään tätä ilman puuterointiakin, kesäisin irtopuuterin kanssa käytettynä kiiltely pysyi poissa minulla ainakin aiempina vuosina helposti normaalin työpäivän ajan. Ihan kaikista kuivaihoisimmille en siis suosittelisi, muille ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Suomessa sävyvalikoima ei taida olla aivan yhtä laaja kuin Atlantin toisella puolella, mutta vaaleitakin sävyä löytyy kaupoista ilahduttavasti, kuten tämä minulle sopiva N1 Ivory.

Kosteuttavaksi en tätä kuvailisi, vaikka jossain mainoksissa olen tätä nähnyt niin kuvailtavan. Mainoslause täydellisesti ihon sävyyn mukautuva pitää ehkä joltain osin paikkansa; kun sävyn onnistuu valitsemaan mahdollisimman läheltä omaa ihonsävyään, voide sulautuu siihen moitteettomasti - mutta niin tekevät monet muutkin voiteet, sävyn valinta on meikkipohjien kanssa aina yhtä tärkeää. True Match -meikkivoidetta myy Suomessa monet marketit ja tavaratalot, ja hinta näyttää vaihtelevan 12 ja 17 euron välillä.

16 kommenttia:

 1. Vau, kylläpä tuli kaunis pohja True Matchilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muistanutkaan, miten kivan näköiseksi se saa ihoni! : ) Varsinkin nyt kun peitettävää on tavallista enemmän, olen ollut supertyytyväinen!

   Poista
 2. Siis joo! True Match oli aikoinaan munkin ehdoton suosikki, mutta miten mä sen oon kans unohtanut? Pari vuotta sitten tuli testiin Lumi Magique josta tykkäsin tosi paljon, vaikka sävy olikin C1, sopisi paremmin N1 tai jopa se lämmin sävy. Pitäisi joo varmaan käydä hankkimassa pitkästä aikaa truuumätsiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole vieläkään kokeillut Lumi Magiquea! Talvikuivalle iholle se voisi ehkä olla omiaan? Infallible taas ei ollut yhtä paljon mieleeni kuin tämä TM. Suosittelen kyllä sullekin uuden True Matchin hakemista ; )

   Poista
 3. Onpa kaunis ja tasainen meikkipohja! True Matchien ilmestyttyä kauppoihin kieltäydyin tapaani joukkomanian kynsistä, mutta tuo meikkivoide alkaa kyllä houkuttaa kokeilla. Oma ihonsävyni on vain niin hankalasti tulkittavissa, että masentaa jokainen vääränvärinen käyttämätön meikkivoide.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sävyvalikoimasta vaan löytyy sopiva, suosittelen kyllä kokeilemaan! Juuri pari päivää sitten naureskelin meikkivoidetestailun "ihanuudelle" kun peilailin ulkona eri sävyjä poskiltani...

   Poista
 4. No huh, älyttömän kaunis pohja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään! : ) Tällä onnistuu aina.

   Poista
 5. Oon jo kotvasen pohdiskellut, että kokeilisinko tätä meikkivoidetta vaiko en. No tänään huomasin kaupassa True Match-tuotteiden olevan alessa, joten tämän postauksen innoittamana ostin sekä meikkivoiteen että peitevoiteen. Kokeilin jo nyt illalla. Peittää ainakin ihanan hyvin punotukset piiloon. :) Eikä oo kuitenkaan maskimaisen oloinen. Sävykin (juuri tuo samainen N1) on ihan hyvä, tosin nyt ei pysty millään tarkistamaan tulosta luonnonvalossa. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin huomasin tänään kaupassa tuon tarjouksen! Saman sarjan peitevoiteen kokeileminen kyllä houkuttelisi... Toivotaan, että True Match käyttäytyy sinun iholla yhtä hyvin! : )

   Poista
 6. Näyttääpäs tuo sulla hyvältä! Mun nassun se teki ehkä aavistuksen elottomaksi (tai sitten laitoin vaan liikaa). Peittävyys tuossa on kyllä hyvä eikä pysyvyyskään ole mitenkään huono.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä ollut tyytyväinen tämän jättämän luonnollisen pinnan lisäksi sekä peittävyyteen että pysyvyyteen, harmi ettei toiminut sulla yhtä hyvin! : /

   Poista
 7. Mä olen miettinyt itsekin, että pitäis käydä hakemassa kaupassa puteli True Matchia, kun jenkkivloggarit niin sitä kovin hehkuttavat! Näyttää kyllä tosi hyvältä jäljeltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Kuten ylempänä kommentoitiin, näitä löytyy tällä hetkellä tarjouksesta monista marketeista ; )

   Poista
 8. Pienen tauon jälkeen ostin minäkin uudestaan tätä ja nyt ihmettelen, miksi oon pitänyt taukoa tästä, sillä tää on vaan parasta meikkivoidetta, jota marketista voi löytää :D
  Millä muuten levitätä tän kasvoille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Markettipuolella tämä on tosiaan aika löytö, tuntuu melkein selektiivisen kosmetiikan puolelta ostetulta! : ) Useimmiten käytän Ecotoolsin Custom Coverage Buffing Brushia, välillä Beauty Blender -meikkisientä.

   Poista