23.1.2014

Make Up Store Poppy + Fairytale Dream


Ostin viime syksynä Make Up Storelta huulipunan ja huultenrajauskynän, joista on tullut turvallinen, lähes joka lookiin sopiva arkikaksikkoni. Helpon värin lisäksi olen ollut tyytyväinen molempien koostumukseen; levitys onnistuu nopeasti ja vaivattomasti, ja kaunis creme-pintainen lopputulos kestää huulilla kauan. 


Rajaan ensiksi huulet Fairytale Dreamilla, joka on tummahko ruusunpunaiseen vahvasti taittava nude. Väritän myös rajauksen sisäpuolen kevyesti maalaten koko huulille kestävän pohjan. Kynä on todella pehmeä ja pigmenttinen sekä laiskan meikinkorjailijan iloksi myös todella pitkäkestoinen! Tuo käden swatch ei todellakaan lähtenyt tavallisella käsien saippuapesulla pois.

Creme-huulipuna sävyssä Poppy levittyy kauniisti rajauksen päälle. Aavistuksen kiiltelevä, kermainen puna on ehkä asteen vaaleampi kuin Fairytale Dream, parilla kerroksella siitä saa tummuudeltaan - ja myös väriltään! - lähes identtisen. Keskitumma ruusuinen nude tuntuu sopivan tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, tällä yhdistelmällä menisin virallisempiinkin tilaisuuksiin.

EDIT // Kuvien siirtäminen Bloggeriin teki niistä jostain syystä väreiltään vähän kummalliset! Swatchit sekä kädellä että huulilla näyttävät paljon lämpimämmän sävyisiltä kuin luonnossa (ja alkuperäisissä kuvissa..) Keskimmäisissä tuotekuvissa värit näkyvät lähempänä todellisia, pahoittelen : /

8 kommenttia:

 1. Täytyy muuten sen verran kommentoida, että olen huomannut saman kuvien suhteen, Blogger muuttaa värejä jotenkin tummemmiksi ja oudon värisiksi. Mistäköhän johtuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kiva" kuulla että muillakin on tuota ongelmaa.. : /

   Poista
 2. Oo ihan täydellistä! Kannattaa muuten katsoa, ettei ole Picasan puolelta (Blogger tallentaa sinne ladatut kuvat Picasaan) automaattinen korjaus päällä. Pitää tosin olla Google+-tili, että työn toiminnon saa otettua pois päältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhh en ole koskaan oikein tullut toimeen Picasan kanssa kun se kerran kehtas kiukkuilla mulle :D No, täytyy tonkia ja etsiä jos löytys ratkaisu.. kiitti vinkistä, mä oon niin huono näissä!

   Poista
 3. Todella kaunis puna. Just oikean sävyinen, ei liian tumma, mikä tekisi siitä heti tunkkaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Tummat nudet on tosi hankalia suurimmalle osalle ihonsävyistä, meille vaaleille tuo malvaan tai ruusuun taittava kylmähkö sävy punassa tuntuu auttavan paljon! : )

   Poista
 4. Sulla on ihan täydelliset hampaat :o T. Kateellinen
  Huulipunakin on nätti. Itse en vaan taida ostaa MUS:lta enää mitään, koska kaikki pakkaukset hajoavat minulla heti, punat tippuvat hylsystään jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne kuule ole! : ) Syy, miksi hymyilen huomaamattanikin kaikissa kuvissa samalla tavalla, löytyy täältä: http://dixinn.blogspot.fi/2013/04/mikset-sa-hymyile.html !

   Oho, täytyykin sitte olla varovainen tuon Poppyn kanssa jos ne helposti hajoilee :o Toivottavasti mulla pysyy kasassa.. MUS:n hinnat ovat markettituotteista jo sen verran kaukana, että pakkausten kyllä olettais kestävän vaikkeivat selektiivisiin merkkeihin taidakaan tulla lasketuiksi.

   Poista