12.1.2014

Rajauskatastrofi

Pikapostaus puhelimella (jos onnistun - en pääse koneelle edes katsomaan mitä tästä tulee).

Meikkailin eilen fiksuna tyttönä bussissa matkustaessani bloggaajasynttäreille. Ripsiväri on vaikeaa levittää liikkuvalla alustalla. Semipysyvien irtoripsien jämät silmissä jotain tummennusta piti saada vielä lisää. Hetkinen, mukanahan on testausta odottava Wettiksen vedenkestävä eyeliner. Kömpelöhköllä "siveltimellä" sain paksun rajauksen aikaan, mutta mitä ihmettä, tämä vedenkestävä rajaus lähti jatkuvasti luomillani liikkeelle! Minulla ei yleensä ole ongelmia edes vesiliukoisten eyelinereiden kanssa, Wet n Wildin normilinerikin pysyy! Onko tämä susi vai onko muillekin käynyt näin? 


En muista millon viimeksi rajauksilleni olisi käynyt näin, enkä edes normaalisti käytä vedenkestäviä silmämeikkejä. No, nämä ovat pikkuvikoja, ilta oli onnistunut pieleen menneestä bussimeikistä huolimatta. Mukaan lähti myös uutta kivaa testattavaa, odotan jo pääsyä kotiin kuvailemaan...12 kommenttia:

 1. Oho! Jännä, että vedenkestävä käyttäytyy noin kun se normaali on vissiin sullakin toiminut hyvin. : s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on toiminut, siksihän tää erityisesti ihmetytti : /

   Poista
 2. Mulla on tuo eikä muistaakseni ole ollut ongelmia, MUTTA se tarvitsee aikaa kuivuakseen eli jos heti avaat silmät niin noin kyllä käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidin silmiä hetken kiinni, eikä heti tullutkaan ongelmia - mutta sitten, koko illan mittaan väriä tarttui luomiin! : (

   Poista
 3. Yök, itsellä on tuo eyeliner harmaan sävyisenä ja jos ei anna sen kuivua kunnolla, se tarttuu pitkin luomia inhan tahmaiseksi :D Inhoan koko lineria tuon takia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, enpähän ole sitten ainut.. : D Aion kyllä antaa tälle vielä toisen mahdollisuuden ja katsoa miten käy!

   Poista
 4. Käytin tuota joskus parisen vuotta sitten eikä ainakaan silloin ollut mitään ongelmia :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikohan tämä joku maanantaikappale, minulla ei nimittäin kuivaihoisena ole ikinä ongelmia edes vesiliukoisten rajausten kanssa!

   Poista
 5. Mulla on käynyt monestikin, jos yläluomella ei ole tarpeeksi luomiväriä. Paljaaseen ihoon tarttuu aivan samantien, ihan kaikki. Vedenkestäväthän liukenevat helposti jos iholla on öljyisyyttä, liittyisiköhän siihen? En huomannut kyllä silmämeikissäsi mitään vikaa, olit todella nättinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No luomiväriä minulla ei kyllä loppujenlopuksi ollutkaan enää yhtään, kun sain hinkata noita tahroja luomilta pois : D Ehkä kyse onkin tuosta öljyisyydestä, ihan melkein kivaa kun on tottunut olemaan niin kuiva! :'D
   Ja voi kiitos, olo ei viiden tunnin matkustamisen jälkeen ollut kovin nätti! Oli tosi kiva nähdä suakin, ja sinä se nättinä olitkin liikkeellä : )

   Poista
 6. Mulla tuo lähti tarttumaan aina päivän aikana yläluomille, jos olin laittanu sitä sillä tavalla, että joihinki kohtiin tuli vähän paksumpikin kerros kun ei viiva ekalla vedolla sujunu. Samoin kun joku tuossa jo sano, että vähäinen luomiväri ja öljyisyys pahensi sitä. Muutenhan sitten jos sain tehtyä muutamilla vedoilla rajauksen ja se kesti, niin sen poistaminen oli todella hankalaa ja tuskaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy kyllä mielenkiinnosta kokeilla tuota eyelineria pian uudestaan! Kuten tuossa ylempänä kirjoittelin, niin kuivan ihon takia silmissäkin kaikki on mulla yleensä pysynyt kiitettävästi, joten tämä on nyt ihan outoa ja uutta : D

   Poista