24.2.2014

Maybelline Colorshow Crystallize -tekstuurilakat

Tekstuurilakat eivät kyllästytä vielä ollenkaan! Maybellinen hyllyille on vastikään ilmestynyt joukko kimaltavia uutuuksia. Colorshow Crystallize -lakkoja löytyy kuudessa säihkyvässä sävyssä, minä nappasin kokeiluun kaksi. 


Rose Chic on aivan ihana. Todella kaunis viileään vaaleanpunaiseen taittava ruusukulta, ihan mua! Kynsillä lakkaa on kaksi kerrosta ilman päällyslakkaa. Toki röpelöistä "sokeripintaa" voi halutessaan hieman tasoittaa päällyslakalla, mutta minä tykkään siitä sellaisenaan. 


Light Up on täydellinen hopealakka koristelulakkauksiin tekstuuria tuomaan tai säihkymään kynsillä yksinään. Kuten edellistä, käytin tätäkin kaksi kerrosta ilman päällyslakkaa. Melkein toivoin pikkujoulukauden ja uudenvuoden pirskeiden tulevan jo takaisin tätä ihastellessani..

Kaikki kuusi sävyä näkee ainakin täältä, englannin- tai suomenkielisillä sivuilla tuotetietoja ei kirjoitushetkellä vielä ole! Hintaa näillä oli noin 5€/kpl.

14 kommenttia:

 1. Ihana tuo Rose Chic! Tuli sellainen tuon minä haluan -olo. Ehkä se on sallittua, kun sain vähennettyä about puolet kynsilakoista? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin on sallittua! Oot onnistunu aika hyvin, mäkin vähän aikaa sitten vähensin rajusti kynsilakkojen määrää mutta ei ne vieläkään mahdu niille varattuun tilaan, turhaan karsin : D

   Poista
 2. Mulla on Light Up, tosi kiva sävy! Rose Chic kyllä himottelee vähän… Ehkä pärjään kuitenkin ilman :D

  VastaaPoista
 3. Hih, mullakin on juuri kynsillä Rose Chiciä! Loves it :)

  VastaaPoista
 4. Mä kun nappasin pari sävyä mukaani, en muista nähneeni moista Rose Chiciä. Hieno on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en tätä ekasta kaupasta löytänyt, tokasta nappasin toiseksi viimesen pullon! Tainnut olla suosittu sävy - enkä yhtään ihmettele : )

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin ihastuin - varsinkin Rose Chiciin : )

   Poista
 6. Rose Chic on tosiaan aivan sinun tyylisesi. Ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tosiaan on! Huusi hyllyssä nimeäni : )

   Poista
 7. Tosi siistejä molemmat mutta toi rose chic näyttää olevan enemmän mun makuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ihastuin siihen enemmän! Kokoelman tummat sävyt näyttivät myös houkuttelevilta..

   Poista