11.2.2014

Panda 25v!

Jo noin kuukausi sitten ihana Panda piti synttärit kauniissa kodissaan myös meille kosmetiikkabloggaajille. Olin superiloinen päästessäni juhlimaan Pandan neljännesvuosisatasia sekä höpöttelemään kaltaisteni kosmehörhöjen kanssa! Monen tunnin bussissa istumisen, lumisateessa kastumisen sekä bussissa pieleen menneen hätämeikkailun jälkeen saavuin paikalle ehkä hieman räjähtäneenä, mutta sekin unohtui kivassa seurassa!

Kaikki kollaasien kuvat alimmaista tuotekasakuvaa lukuunottamatta on ottanut Shiny !


Tarjoilut olivat ihan mielettömät, ja suuri kiitos kuuluu Mr. Pandalle - joka muuten piti meille myös pienen tietovisan! Sapuskaa oli vaikka kuinka aina houkuttelevasta salaattipöydästä suloisiin Chjokon macaroneihin ja praliineihin. Olin todella otettu, että minutkin hirveän hankalana syöjänä satojen allergiotteni kanssa oli huomioitu; sain ihan oman mustikkaunelma-annoksen! Oikea bloggaaja olisi ottanut siitä kuvan, minulla taisi olla nälkä. (Puolustuksekseni kerrottakoon, että matkustin mahdollisimman pienellä tavaramäärällä, eikä kamera mahtunut reissuun mukaan!)


Herra Hakkaraiset ja muut Laitilan limut somistettuina Teippitarhan paperipilleillä näyttivät kovin suloisilta! Herkutellen ja höpisten aika kului hirmu nopeasti. Oli mukavaa saada taas lisää ääniä ja kasvoja bloggaajille, joita ei aiemmin ollut tavannut, mutta joiden juttuja on pitkään lueskellut! Ja voi iiiih frettisöpöläiset Nestori ja Sofia! En vieläkään jaksa uskoa että tuo pötkyläinen painaa melkein puolet enemmän kuin meidän koira. Ja tuoksuu herättyään poppareilta! Ihan mahtavia kavereita. Puhelimeen puhuva Panda antaa muuten kuvassa ohjeita juhlapaikalle löytämiseen, enkä yhtään ihmettele jos neuvoja oli paraikaa kyselemässä tämä blondi..


Monella taisi suu loksahtaa auki nähtyään Pandan meille kokoamat sponssigoodiebagit, vau miten paljon kaikkea uutta kivaa kokeiltavaa! Palaan moniin tuotteisiin ihan omilla postauksillaan, mutta pakko hehkuttaa noita Glitterin lämpimiä sormikkaita, joilla kosketusnäyttöjen käyttäminen onnistuu pakkasessa ulkoillessakin! Missä olen ollut, kun en ole tuollaisia itse tajunnut hankkia?!

Suuret kiitokset vielä kivoista kekkereistä Pandalle sekä tarjoiluihin, koristeluihin ja goodiebageihin osallistuneille sponsoreille, joita olivat Aco, Duroy, Glitter, Biozell, Simple, Tamro, Chjoko, Nailcity, Aila Airo, Exuviance, Remington, Max Factor, Moroccanoil, Schwarzkopf, Consult Lady, Valkoinen Risti, Make Up Store sekä Wella Professionals ja kiitos myös muille miittiin osallistuneille bloggaajille mukavasta seurasta! :)

2 kommenttia: