18.2.2014

That's What I Mint!


Kynsillä keväistä minttua Essencen Colour&Go -lakalla sävyssä That's What I Mint!
Edullisissa Essenceissä on mukavan leveä suti ja helposti levittyvä, peittävä koostumus. Kaikki Essencen lakkani olen ostanut saksalaisesta kosmetik4less-verkkokaupasta (josta muuten saa myös esimerkiksi theBalmin, Sleekin sekä Sigman tuotteita!)

9 kommenttia:

 1. Oo, onpa hyvä sävy! Essence kyllä osaa yllättää aina välillä. Etenkin noi merkin uutuudet lakoissa on aika mielenkiintoisia. Tilasin just ite pari niitä uusia efektilakkoja, mutta en tiedä pystynkö mä ihan pull offaan noita sävyjä, mitä ostin : D (Glitz and Glam ja Baby You're A Firework) joudun ehkä diilaamaan seuraavalle sitten Tampereen miitissä, ellen rohkaistu : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essenceltä kyllä tekee loistolöytöjä - varsinkin hintaansa nähden! Oli pakko googlettaa kuvat noista tilaamistas lakoista, ihanat! Jos jostain hölmöstä syystä luovut niistä Tampereella, minä oon kärppänä niiden kimpussa ; ) Mulla on yksi tekstuurilakka Essenceltä ja oon tykännyt : )

   Poista
 2. Oooh, ompa ihanan karkkimainen sävy! Mint todellakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin : ) Ihan hassua, että alan jo olla kevättunnelmissa näiden värivalintojeni kanssa, vaikka olen 100% talvi-ihminen!

   Poista
 3. Suloinen väri, kuvasta päätellen hieman turkoosiin taittava minttu, ihan TF:n pakkausten värinen! ❤️

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Minäkin ihastuin, vaikka vähän vierastan kirkkaita värejä! Kai se kevät oikeasti jo lähestyy...

   Poista
 5. Oi, onpa tosiaan ihanan keväinen väri! Nyt munkin pitää kyllä hankkia noita Essencen lakkoja kosmetik4lessistä! :-)

  VastaaPoista