14.2.2014

Yksinkertaista ystävänpäivään

Heippa ja oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille!


Pyörittelin eilen illalla käsissäni muutamia uusia lakkoja, ja päätin kokeilla kahta pinkkiä ystävänpäivän kunniaksi. Silmät ristissä sudin simppelit sydänkynnet Isadoran Sweet-lakalla ja Rimmelin uudella Sweetie Crush-kokoelman Candyfloss Cutie-tekstuurilakalla. Todella helpot! Neljällä kynnellä kaksi kerrosta Rimmeliä, yhdellä kaksi kerrosta Isadoran vaaleaa pinkkiä sekä dotting toolilla töpötellyt sydämet. 

Myös silmämeikkiin pääsi päivän teeman mukaisesti vaaleanpunaista. Pohjalla Chanelin Illusion D'Ombre sävyssä Abstraction, puuterimaiset luomivärit kaikki Kanebo Lavshuca Flamingo Lake -luomiväripaletista. Sisänurkassa vaaleaa shimmeriä, liikkuvalla luomella Chanelin päällä aavistus pinkkiä ja luomivaossa kahta ruskean sävyä. Blogger tuntui taas syövän värejä, mutta meikki on tosiaan simppeli yhdistelmä ruskean ja pinkin sävyjä.

Ripsiväri lentäköön roskiin tämän könttiripsipäivän jälkeen.

10 kommenttia:

 1. Söpöä!
  Mä en tajunnutkaan noita lakkoja kaupassa vilaistessani, että ovat tekstuureja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ensin tajunnut! Onneksi jäin tarkemmin tutkailemaan, mun innostus tekstuurilakkoihin ei vielä ole laantunut ; )

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Minäkin ihastuin! Tosin ehkä vähän harmittaa, että otin (vain) pinkin tuttuun tapaani, tarjolla olisi ollut vihreää ja keltaista ja sinistä ja liilaa.. Täytyy alkaa käyttää rohkeammin värejä - muitakin kuin pinkkiä : D

   Poista
 3. Tyhmä kysyy: mikä on dotting tool? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dotting toolit on tikkuja (vähän kuin siveltimiä), joiden päissä on eri kokoisia metallipalloja! Pyöreällä päällä on kätevä tehdä esim. polka dot -kynnet, mutta minä käytän niitä myös yksinkertaisten kuvioiden piirtämiseen :) Ei ole tyhmä kysymys kun en edes tiedä sille suomenkielistä termiä : D

   Poista
 4. Voi ei, miten sievä tuo Rimmelin lakka on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämäkin kyllä niin huusi nimeäni, etten vaan voinut jättää hyllyyn ; )

   Poista