12.3.2014

Ei kahta ilman kolmatta

Syntymäpäiväni on oikeasti vasta tänään, mutta kuten Instagram-seuraajat ehkä huomasivatkin, sain poikaystävältäni lahjan pari päivää etuajassa. Paketti tuli perille maanantaina, ja malttamattoman luonteeni tietäen lahjan antaja oli armollinen ja päästi minut siihen heti käsiksi.


Minulla oli vuodenvaihteeseen asti Urban Decayn Naked-paleteista vain se ensimmäinen ja alkuperäinen. Kun kuvat kolmannesta julkistettiin, tiesin heti ruusuisia sävyjä rakastavana sen lähtevän tilaukseen. Olen tykännyt molemmista hurjan paljon, ja tällaisena friikkinä vain ekan ja kolmannen omistaminen tuntui tyhmältä...

Höpötin tästä Naked 2:sta niin paljon poikaystävänikin kuullen, että reilu viikko sitten hän kysyi, laitettaisko se nyt sitten tilaukseen kun synttärit on tulossa. Jaa että laitettaisko?


Naked 1:ssä on melko lämpimiä pronssiin taittavia sävyjä, 3:ssa ruusuisen vaaleanpunainen värimaailma ja tässä 2:ssa selvästi viileimmät, neutraalit värit. Nyt kun omistan kaikki kolme, lupaan vihdoin kuvata swatchit kaikista. Netistä löytyy näistä kuvia vaikka kuinka, mutta teen postauksen, koska sitä on pyydetty.

Ai mikä kolmesta sitten on suosikkini? Kun en vaan osaa sanoa! Monella tuntuu olevan selkeä lemppari UD:n nakuista, mutta minulle jokaisesta löytyy todella mieluisia sävyjä ja laatu on kaikissa tasaisen hyvä, värit ovat pigmenttisiä ja helposti työstettäviä. Yhdestäkään en suostuisi luopumaan. 


Pikkulauantaille osuneita synttäreitäni aion juhlistaa luennolla istuen sekä kotona tenttiin lukien, tunnelmallisia illalliskuvia tai villejä bilepotretteja ei siis kannata odottaa ; )

9 kommenttia:

 1. Hyvää syntymäpäivää! :)

  Itselläni on perus Naked. Ei ole niin ihana kuin vuosi sitten ostaessani odotin. Tämä kakkonen olisi sävyiltään miulle parempi, mutta en sitä silloin tajunnut. Mutta en muutenkaan ole näin isojen palettien perään, joten jos joskus lisää Nakuja haluan, ostan ne matkalta, jolloin saan hiplata testeriä ensin :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää syntymäpäivää! :) Multa löytyy kanssa kaikki kolme, ja vaikea niistä on suosikkia valita. Jos pakko olisi niin sanoisin että 2, mutta ykkönen ja kolmonen ei kyllä sille paljoa häviä...

  VastaaPoista
 3. Hihiii sulla on ihana poikaystävä! Ja onnittelut! (:

  VastaaPoista
 4. Hyvää synttäriä!

  Kakkonen on kyllä ehdottomasti edelleen se mun suosikki ja eniten käytetty. Sillä ei voi koskaan mennä vikaan!

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa synttäriä! :) Mä haluan hankkia vielä tämän kakkosen, ykkönen multa löytyy jo. Kolmonen on mulle liian punasävyinen, tosin katsotaan vaan niin kohta haluan senkin :D

  VastaaPoista
 6. Onnea syntymäpäivänä! :)

  Onnea myös mahtavan paletin omistamisesta! Saattaa olla uutuudenviehätystä, mutta ainakin tällä hetkellä Naked 3 aiheuttaa minulle eniten väristyksiä, vaikka kaikki kolme ihania ovatkin.

  VastaaPoista
 7. Onnea!

  Mulla on vaan tuo kakkonen ja enempää nakuja en oo hankkimassa. Tuo on kyllä loistava paletti!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kovasti onnitteluista! <3

  VastaaPoista