6.3.2014

Mitä tänään ostettaisiin?

No hei huomenta! Minä aloitin tänään vap..lukupäiväni selailemalla nettikauppoja aamukahvi kourassa. Pakko vinkata tännekin muutamasta alesta, jos jollain muullakin on tänään shoppailusilmälasit päässä.


 Escentualissa on yhdeksän ranskalaisen apteekkikosmetiikkamerkin tuotteet alennettuina noin kolmasosalla. Ehdin ostaa Vichyn Dermablend-meikkivoiteen jo apteekista, mutta ostoskoriin päätyi sarjan peitevoide sekä La Roche-Posayn Effaclar H ja Hydraphase naamio. Suosittelen lämpimästi myös Caudalien ja Avènen valikoimiin tutustumista!

Cherryculturen postikulut Suomeen ovat nykyään aika älyttömät (riippuvat ostosten määrästä) mutta nyt kun kaupan koko valikoimasta saa 40% alennusta koodilla MMM14, tilaus tuntuu jo ihan kannattavalta. Itse tilailen Cherryltä mm. NYXiä, China Glazea ja Jordanaa.


Myös Lookfantasticiin on tällä hetkellä voimassa alekoodi. Arvokkaampien tuotteiden hinnassa koodilla MARCHNEW saatava 12%:n alennus (väh.50£:n tilauksesta) jo näkyykin, joten jos ostoslistalla on jotain spesiaalia ja ihanaa jota Suomesta ei saa, kurkkaa LF! Uudet tilaajat saavat loppusummasta riippumatta 10% alennuksen koodilla LFNEW.


Asoksen Beauty-osastoa kannattaa myös kurkkia silloin tällöin. Tiettyjä merkkejä on usein alennettuina, tällä hetkellä Rimmelin tuotteista saa alennusta 30% ja REN:n lahjapakkauksista 50%.

Oletteko bonganneet muita hyviä nettikauppa-alennuksia? Nää on näitä päiviä kun netin kosmetiikkatarjonta kiinnostaa aika paljon enemmän kuin vieressä vartoava kirjapino.

4 kommenttia:

 1. Voi kääks mitä houkutuksia! Etenkin tuo Escentuals houkuttelisi kovastikin, sillä ranskalainen apteekkikosmetiikka on ihanaa. Minäkin tykkään Caudaliesta kovasti; hmmm, pystyyköhän tuolta tilaamaan tuota kasvosuihketta, se kun on aerosolipullo? Se nimittäin on nykyään ihan mun hg-tuotteita ja nyt sen saisi sitten vielä alennuksella. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin rakastan ranskalaista apteekkikosmetiikkaa ihan älyttömästi! Enpäs muuten tiedä tuosta suihkeesta.. Kokeile laittaa kärryyn, eiköhän se valita viimeistään maksuvaiheessa :P

   Poista
 2. Ootkin jo ehkä huomannut, mutta esim. Rimmelistä ja muista aletuotteista saa 20%-lisäalennuksen koodilla 20MORE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enpä muuten huomannut! Takaisin siis selailemaan, kiitos vaan..! ; )

   Poista