27.4.2014

Garnier Micellar Cleansing Water

Taas yksi uusi puhdistusvesi kasvoille markettikosmetiikan puolella!

Bongasin noin kuukausi sitten Anttilan hyllyltä Garnierin vastauksen misellivesibuumiin. Muutamat ulkomaalaiset kauneusvloggaajat ovat kehuneet tämän olevan hyvä vaihtoehto minunkin rakastamalleni Bioderman puhdistusvedelle, joten odotukset olivat korkealla. Olen kokeillut Bioderman lisäksi ainakin Lumenen, Nuxen, Diorin ja L'Oréalin puhdistusvesiä, mutta Bioderma Sensibio H2O on edelleen suosikkini.


Garnier Micellar Cleansing Water on täysin tuoksuton ja sopii myös herkkäihoisille. 400 ml:n pullosta luvataan jopa 200 käyttökertaan ja puhdistusvesi mainostaa keräävänsä kasvoilta likaa kuin magneetti. Puhdistusvettä kaadetaan vanulapulle, jolla pyyhitään kasvoilta meikit ja liat pois. Teen kaksoispuhdistuksen ensimmäisen vaiheen eli meikinpoiston usein tämänkaltaisella tuotteella. 

Garnierin misellivesi on Bioderman tapaan hajusteeton eikä ärsyttänyt tai kuivattanut herkkää ihoani. Sekä itse tuotetta että vanulappuja kuitenkin kului enemmän, meikki ei vaan irronnut yhtä helposti kuin Biodermalla. Yksinään käytettäväksi en siis ehkä suosittelisi varsinkaan paljon meikkiä käyttävälle, mutta kaksoispuhdistuksen tekevälle tämä on toimiva tuote meikin poistamiseen. Se vähä mitä kasvoille jää, lähtee varmasti kakkosvaiheen putsarilla, jolla puhdistetaan itse iho meikinpoiston jälkeen. Aamuiseen kasvojen puhdistukseen tämä on myös mainio! Tällä hetkellä siihen tarkoitukseen käytän Lumenen misellivettä, joka on loppumaisillaan - todennäköisesti tästä siis tulee sen seuraaja.


Kuten kuvasta näkee, INCI on kivan lyhyt. Vähimmäissäilyvyysajaksi avaamisesta tälle on luvattu kuusi kuukautta. Ne 200 käyttökertaa pitäisi siis suosituksen mukaan mahduttaa noin 180 päivään ;)

Rakastamaani Bioderman miselliveteen verrattuna Garnierin 400 ml:n pullo on huomattavasti edullisempi 7-8 euron hinnallaan. Esimerkiksi Escentualilla 250 ml Biodermaa maksaa noin 12€ ja 500 ml noin 17,50€. Mikään kokeilemani ei kuitenkaan ole vetänyt sille vertoja, vinkkejä uusista kokeilunarvoisista vesistä otetaan vastaan!

14 kommenttia:

 1. Hauska, mä taas käytän näitä puhdistusvesiä aina kaksoispuhdistuksen jälkimmäisenä osana, viimeistelyyn. :) Olen jumiutunut Lumeneen, enkä ole tainnut mainittavissa määrin edes kokeilla muita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen joskus kokeillut päinvastaista järjestystä mutta ei, tuntui vaan nurinkuriselta :D Lumene kirvelee mulla vähän silmissä, siksi käytän aamuputsarina : /

   Poista
 2. Oonkin aina miettinyt millaisia nuo on, jotenkin niin häijyä kun on kirkas vesi värittömässä pullossa. Yleensä aina on jotain sinistä tai muun väristä litkua, tai ainakin edes itse pullo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä näyttävät kyllä joo ihan tavalliselta vedeltä :D Teho onkin sitten ihan eri tasoa kuin vedellä pyyhkiessä!

   Poista
 3. Jee, tää on mun ostoslistalla ollut jo jonkin aikaa.

  VastaaPoista
 4. Bioderma on munkin suosikki ja se vaaleanpunainen siis! Vihreä alkaa kirvellä silmissä ja sinistä en ole (vielä) kokeillut. Täältä löytyvistä olen testannus vasta Lorkun ja siitä en tykännyt, ei putsannut yhtä hyvin kuin Bioderma ja haju oli jäätävän teollisen liuotinmainen. La Roche-Posayn puhdistusveden ajattelin kokeilla seuraavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunaista minäkin käytän, muita en ole edes kokeillut! En ole varma onko sen oikea nimi nyt sitten Sensiobio vai Crealine kun kummallakin nimellä olen samaa ainetta ostanut. Hyvä kun kerroit, vihreästä aion pysyä kaukana. La Roche-Posayn vesi on mullakin hankintalistalla, mutta edellisiä pitäis ensin vähän käyttää ehkä pois...

   Poista
 5. Mäkään en ole löytänyt Bioderman voittajaa. Heidi B:n tavoin pinkki on parasta, vihreä ei ole hyvää ja sinistä en ole kokeillut. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vahvistuksesta, vihreää en siis todellakaan aio kokeilla ;) Luotan pinkkiin!

   Poista
 6. Kiitos arvostelusta! Olen miettinyt tämän ostamista, mutta tuo jättipullo mietityttää. Olen niin vaihtelunhaluinen tällä hetkellä, että pienempi kokeilukoko kiinnostaisi. Toisaalta eipä tämä paljon maksa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kyllä aika kätevää jos tätä saisi Bioderman tapaan myös matkakokoisena! Varsinkin meitä kokeilunhaluisia ajatellen :D

   Poista
 7. Bioderma parasta! Pinkin sensibion jälkeen nyt käytössä sininen hydrabio, en ole huomannut mitään ihmeempää eroa. Kaapissa odottelee testivuoroa Sephoran oma versio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinnostaa kuulla sun mielipide Sephoran versiosta!

   Poista