13.4.2014

Kauneusbloggaajien miitti Tampereella!

Viime viikon lauantai oli kauneusbloggaajille aivan mahtava päivä. Meitä ei ole Suomessa mitään mieletöntä määrää, joten 35:n saaminen samaan tilaan Tampereelle oli aika hienoa! Taisi olla samalla suurin tähänastisista kauneusbloggaajamiiteistä. Miittiä oli järjestämässä kaksi kaunista naista, Karkkipäivä-blogin Sanni sekä Miten niin liikaa? -blogin Elisa, suurensuuri kiitos heille!

Minun aamuni ei alkanut lauantaina ihan suunnitelmien mukaan. Tuli vähän kiire. Pääsin kuin pääsin kuitenkin ajoissa paikalle, vähän väärissä vaatteissa mutta pukeissa sentään! Tapasimme panimoravintola Plevnassa, joka oli minulle ennestään tuntematon, mutta osoittautui mukavan tunnelmalliseksi paikaksi. Vaikka en allergioitteni takia ruokaillut Plevnassa, tulin juna-aikataulujen takia paikalle jo tässä vaiheessa muutaman muun ruokailun väliin jättäneiden liittyessä joukkoomme vasta varsinaisen ohjelman alkaessa.


Vaikka ensimmäisestä kuvasta voisi niin päätellä, ei tässä seurassa kameroita lähdetä karkuun eikä joka asian ikuistamisessa ole mitään kummallista, virkistävää! En onnistunut saamaan hankalan hämärässä valaistuksessa kuin muutaman hassun kuvan, toivottavasti olette nähneet jo muiden paikallaolleiden blogeista parempia kuvia..

Siirryimme syömisen jälkeen Plevnan mallaskabinettiin, jossa istuimme penkeillä hyvin tiiviissä tunnelmissa. Pieni ahtaus ei haitannut, kun kaikki kolkytviis korvaparia oli innostuneita päivän ohjelmasta!


Ensimmäisenä meille oli kertomassa uutuuksista Lumenen Tarja Gallacher. Uusien tuotteiden lisäksi oli mielenkiintoista kuulla niin raaka-aineina käytettävistä, kotimaisista luonnon "tehoaineista" kuin tuotesarjojen uudistamisperusteistakin. Uutuksista esimerkiksi CC peiteaine kynsille (arvostelu tulossa pian!) sekä  Bright Now Visible Repair -sarjan 2in1 Korjaava Silmänympärysvoide & Peitevoide vaikuttivat todella kiinnostavilta. Värikosmetiikan puolelta Gel Effect -kynsilakat, Raspberry Miracle -huulipunat sekä Blueberry-sarjan eyeliner ja luomiväripaletti herättivät kiinnostukseni, stay tuned.... 


Lumenen osuuden jälkeen oli aikaa mielettömien goodie bagien tutkimiseen sekä tietenkin kosmetiikkavaihtareihin! Itselle tarpeettomat tuotteet voivat olla toiselle aarteita, tämä on huomattu aiemmissakin miiteissä. Vein itsekin hyvän määrän purkkeja muiden tutkailtaviksi ja taisin ehkä unohtaa illalla lähtiessä katsoa saivatko kaikki uuden kodin - toivottavasti järkkääjien huoleksi ei jäänyt suurta määrää koditonta kosmetiikkaa!


Seuraavan ohjelmanumeron eli Tigimiehen tapaamista olinkin kovasti odottanut! Mikko Vainio Warehouselta kertoi meille hiustenhoidosta ja -muotoilusta paljon mutta selkeästi. Warehousen merkeistä Tigi ja Fudge olivat minulle ennestään tuttuja, Gorgeous London ja Framesi taas ihan uusia tuttavuuksia. Jutustellessaan Mikko tekaisi myös greencorbielle mahtavan kiharakampauksen, ja minä menin ja ihastuin ihan täysin Gorgeous Londonin rautoihin - harkitsen vakavasti sellaisen hankkimista vaikken ole yhtäkään itse testannut. Kirkkaimpana mieleen jäi Mikon neuvoista pohjatyön tärkeys kampausta tehdessä. Hyvien hoito- ja muotoilutuotteiden käyttäminen pesun jälkeen tekee enemmän kuin monien suosima paksu kerros supervahvaa hiuslakkaa, joka tekee kampauksesta usein vain kypärämäisen tönkön!


Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä meille tuli kertomaan "kukkaiskosmetiikasta" Zuii Organicsin Tiia Tyynysniemi. Minulle ennestään tutun merkin jauhettuja kukkien terälehtiä sisältävät puuterimaiset tuotteet ovat todella kiinnostavia! Talkki on siis korvattu luomusertifioiduilla kukanterälehtijauheilla, värit tulevat mineraaleista. Puuterimeikkivoiteesta, joka minulla ennestään on sävyssä Hazelnut (koska käytän aurinkopuuterina), lötyy myös ilahduttavan vaalea sävy Milk meille kalpeille. Merkin huulipunien perusmassaan käytetään ruusua ja väritön puna, jota saimmekin nuuhkia, tuoksui todella ruusuiselta, hämmentävää! Koska kukat kuuluvat oleellisesti Zuiin tuotteisiin, Tiia yllätti meidät kaikki ruusuilla. Hänen kertoessaan merkistä vieressä valmistui myös kaunis, ruskea smokey-meikki Zuiin tuotteilla.

Päivän päätteeksi osa lähti jatkoille, osa matkustamaan kotia kohti. Minä kuuluin jälkimmäisiin. Päivä oli niin ihana, että ihan harmitti lähteä - lohdutusta toi kuitenkin alla olevassa instagram-kuvassa näkyvä tavaramäärä, joka paljastui saamistamme goodie bageista, HUH! Kaikki ei edes mahtunut kuvaan! Paljon uutta kivaa testattavaa siis luvassa.


Vaikka ujonpuoleisena en ehkä ole parhaimmillani isoissa porukoissa, oli aivan mahtavaa saada taas lisää eläviä kasvoja seuraamieni blogien kirjoittajille! Kiitos kanssabloggaajille, sponsoreille sekä etenkin Sannille ja Elisalle ihanan päivän järjestämisestä! 

13 kommenttia:

 1. On hienoa, että Suomessakin on alkanut näkyä paljon blogitapahtumia ja myöskin Youtubelaisille pientä omaa tapahtumaa. Se jos mikä on erittäin mahtavaa, että uutta ja erilaista arvostetaan ja sen eteen jaksetaan nähdä vaivaa :) Ja voi herranjestas, tuo goodiebag! Kysyn vaan että miten...? :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Aivan mahtavaa, että näitä mukavia tapahtumia jaksetaan järjestää, arvostan järkkääjien näkemää vaivaa todella paljon : ) Heh, reaktioni oli aika samanlainen nähdessäni tuon goodie bagin sisällön!

   Poista
 2. Oli kiva tavata, vaikkei kovin montaa turinapätkää taidettu ehtiäkään ottamaan. Toivotaan, että uhkarohkeita miittijärjestäjiä ilmaantuu vapaaehtoisiksi vastakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat! Näiden miittien järjestämisessä on varmasti valtava homma, mutta voi miten ihanaa samanhenkisten bloggaajien tapaaminen onkaan! : )

   Poista
 3. Komppaan Petraa, oli kiva tavata! :) Toivottavasti joskus järjestyy uudestaan samankaltaisia miitinkejä ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! : ) Ja todellakin, toivottavasti rohkeita järkkääjiä löytyy lisää ; )

   Poista
 4. Olisi itsekin joskus kiva osallistua johonkin miittiin, varsinkin kun monesti niitä on ollut täällä Tampereen seudulla. Onhan se nyt aivan eri tavata blogin kirjoittajaa kuin seurata vain lukemalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en muista miiteistä Tampereen seudulla ole ollut tietoinen mutta todellakin, toivotaan lisää näitä! : )

   Poista
  2. Voi olla, että muistan väärin. :D

   Poista
 5. Ihanaa, kun pääsit paikalle! :) Tällaiselle mahtiporukalle on hyvä järjestää juttuja, kun kaikki ovat niin innolla ja hyvällä meiningillä mukana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli suorastaan kunnia päästä mukaan, kaunis kiitos vielä mukavan päivän järkkäilystä! : )

   Poista
 6. Harmi ettei ehditty juttelemaan, mutta elävät kasvot oli silti mukava nähdä :) toivottavasti ehditään paremmin turista seuraavan mahdollisen tilaisuuden tullessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat! Seuraavaa kertaa odotellessa ; )

   Poista