26.4.2014

Lumene Gloss & Care CC Nail Concealer - your nails but better!


Kauneusbloggaajien miitistä saadusta goodie bagista löytyi todella mielenkiintoinen uutuus Lumenelta; CC peiteaine kynsille. Myönnän suhtautuneeni tähän aluksi epäillen ja kummastellen, peiteaine kynsille kuulostaa kummalliselta! Kun luin Lumenen antamat lupaukset tälle tuotteelle, ajatus ei kuulostanutkaan enää hullummalta. Aivan kuten CC meikkivoide, CC peiteväri kynsille häivyttää pienet virheet, suojaa kynsiä ja tekee niistä luonnollisen kauniit. Selvä Your nails but better -lakka, eli aivan kuten omat kynnet, mutta vähän kuitenkin paremmannäköiset!


5 ml:n pullossa oleva haalea roosabeige lakka on oiva apu niille, joita ei värilakkojen käyttö kynsillä kiinnosta, mutta haluavat kuitenkin hieman luonnontilaa huolitellumman näköiset kynnet. Formaldehyditon, UV-suojan sisältävä lakka voisi olla helppo valinta myös niille, jotka eivät ammattinsa puolesta saa ilotella värikkäillä lakoilla työaikana. 

Helppoudesta pitävälle tämä monitoimilakka on unelmatuote myös kuivumisaikansa ansiosta - lakkaus oli kosketuskuiva jo parin minuutin kuluttua! Jopa minulla on aamulla aikaa sutia tämä kynsille jos edellisenä iltana jaksaminen on loppunut entisen lakkauksen poistamiseen. Ihan ilman lakkaa kynteni tuntuvat alastomilta!


Lumenen Gloss & Care -sarjan muiden lakkojen tapaan suti on leveähkö ja kätevä nopeaan lakkaukseen. CC Peiteaineen mieto haju on erikoinen - ei oikeastaan paha, mutta kummallinen. Koskaan aiemmin en ole törmännyt kynsilakoissa samaan hajuun. Hassusta hajusta viis, tämä jää varmasti vakikäyttöön. Aluslakkana, hätälakkana, ranskislakkana.. Hintakaan ei Lumenen lakkojen tapaan ole paha; vähän päälle kuusi euroa. 

- tuote saatu blogin kautta -

8 kommenttia:

 1. Ihanan luonnollinen lopputulos. Haluaisin kyllä kokeilla näitä, pakko ehkä ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Lumene kyllä taitaa CC:t, olen ihastunut sekä kasvoille että kynsille tehtyihin : )

   Poista
 2. Tästä on nyt ollut juttua jo muutamassa blogissa ja kaikki on kehunut, joten kai munki on pakko hankkia tämä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ole huomannut vielä kenenkään olleen pettynyt, mahtava uutuus! :)

   Poista
 3. Tekee kyllä kynnet tosi kauniiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkäsin etukäteen kellertävien kärkieni näyttävän surkean sameilta näin vaalean nuden kanssa, mutta ei ne mielestäni näytä yhtään pahalta! :)

   Poista
 4. Tosi kauniit kynnet saa CC:llä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä saa, huolitellut mutta luonnolliset! :) Mä vähän luulen, että ostan tämän helpon CC:n myös äidilleni, joka ei ole läheskään yhtä ahkera kynsienlaittaja kuin minä...

   Poista