3.4.2014

MUS Volume Mascara

Ripsivärien testailu on yksi lempipuuhistani tämän kosmetiikkaharrastuksen saralla.
Tänään testissä on blogin kautta goodie bagissa tullut Make Up Storen Volume Mascara.


Tämä on ensimmäinen ripsiväri Make Up Storelta, jota olen kokeillut. Pakkaus on merkin muiden tuotteiden linjaa noudattava ja mielestäni tyylikäs. Tietääkseni tästä ripsarista ei ole mustan lisäksi muita värivaihtoehtoja. Harja on aika perinteinen kuituharja, aavistuksen turhan iso tosin minun makuuni. Onnistun todella helposti sotkemaan luomet ripsivärillä, mikä on pieneksi lohduksi minut joskus meikanneen kosmetologin mukaan aika yleistä tällä silmän muodolla (raskailla luomilla?). 


Omat ripseni ovat melko lyhyet ja vaaleat, eli ilman meikkiä lähes näkymättömät. Ne taipuvat helposti, mutta taivutus (jota en tätä testaillessani tehnyt!) ei kestä muuta kuin vedenkestävien ripsivärien kanssa - joita en kylläkään herkkäsilmäisenä piilareidenkäyttäjänä suosi. Kaipaan ripsiväriltä eniten pidentävyyttä ja erottelevuutta, joten tuuheuttavuuteen viittaava nimi Volume ei asettanut suuria odotuksia toiveitteni suhteen. Yhden levityskerran jälkeinen tulos näkyy yllä. No vähänhän ne tarttuvat toisiinsa, mutta olin ihan tyytyväinen! Pituuttakin tuntui saavan enemmän kuin monilla pidentävänä itseään mainostavilla ripsareilla. 


Toinen kerros olikin jo sitten liikaa. En antanut ensimmäisen kerroksen kuivua kokonaan, koska yleensä kuivan kerroksen päälle tehty toka kerros saa aikaan juurikin tuollaisen könttimäisyyden. Pitäydyn ehdottomasti yhdessä kerroksessa. Väri ei varissut tai muutenkaan sotkeentunut ollenkaan koko päivän aikana, mutta illalla poisto onnistui yllättävänkin helposti. Plussaa!

Kuvat ovat ensimmäisellä käyttökerralla otettuja ja arvioni perustuu noin viikon käyttöön. Useinhan ripsivärin koostumus muuttuu parin viikon käytön jälkeen eikä ensivaikutelma siten kerro koko totuutta. Viimeistään muutaman kuukauden kuluttua empties-postauksen muodossa kerron mahdollisesta käytössä ilmaantuvasta muutoksesta! 


- tuote saatu blogin kautta -

5 kommenttia:

 1. Tekee aika muhkeat ripset, yhdellä kerroksella ihan täydellinen omaan makuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Yhden kerroksen lopputulos on kovasti minunkin mieleeni : )

   Poista
 2. MIe kyl tykkään tästä! Ja siis miehän nimenomaan haluun kunnolla tuuheutta ja sudin tota väriä aika huolella ripsiin. Mulla on ollu nyt jo pitempään käytössä ja tää kyllä tosiaan paranee käytössä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Arvelinkin, että sulla tämä on jo tehokäytössä ; )

   Poista
 3. Sinulle olisi haaste:

  http://charmingnails.blogspot.fi/2014/04/vastaus-haasteeseen.html

  VastaaPoista