5.4.2014

Turkoosi glitterliuku

Viime viikonloppuna minä ja ystäväni laitettiin kynsiä ja katsottiin hömppäleffoja miesten tehdessä jonkinnäköistä maailmanvalloitusta tietokoneillansa. Minunhan siis luulisi ymmärtävän jo jotain noista peleistä asuttuani useamman vuoden alan harrastajan kanssa mutta ähh. Keskitytään vain näihin kynsiin, kiinnostaa niin paljon enemmän.


 Alus- ja päällyslakkana toimi Essencen huippuhalvat versiot, jotka ovat pelittäneet minun käytössäni hintaansa nähden varsin hyvin. Ystäväni kynsillä taas aluslakka ei pitänyt lakkausta kauaa pakoillaan, vaan alkoi lohkeilla turhan nopeasti irti! Päällyslakka jättää kiiltävän pinnan, mutta ei kyllä nimestään huolimatta ole mikään pikakuivattava. Samalta halpismerkiltä otin vähän aikaa sitten Kosmetik4less-tilaukseen mukaan hyvinkin lupaavalta kuulostavan Better Than Gel Nails Top Sealer -päällyslakan, jonka testailu on vielä vähän vaiheessa. 


Paljon netin kynsipiireissä kehuttu Gina Tricotin White oli pakko ostaa, kun tajusin tarvitsevani uuden puhtaanvalkoisen lakan. Kahdella kerroksella tulee tasaista ja peittävää jälkeä, tykkään! Painelin yhdelle kynnelle kerrallaan kostean päällyslakan päälle leveällä siveltimellä kärkiin liukuen turkoosia glitteriä, joka on tullut jonkin ison eBay-glittertilaukseni mukana. Päälle oli pakko levittää vielä kaksi kerrosta päällyslakkaa, että glitterit pysyivät paikallaan.


Turkoosi on minulle aika vieras väri, liian usein valitsen kirkkaista vaihtoehdoista sen tutun ja turvallisen pinkin. Näistä tuli kuitenkin kivan keväiset, vai mikä on teidän tuomionne?

6 kommenttia: