15.4.2014

Valloittavat vadelmahuulipunat

Lumenen kevään meikkiuutuuksista löytyy kaksi aivan vastustamattoman herkullista huulipunasävyä!


Raspberry Miracle -sarjaan lisättiin kevään kunniaksi neljä uutta sävyä; kaksi neutraalia ja kaksi vähän räväkämpää väriä. Kauneusbloggaajien miitissä saadusta goodie bagista löytyi jälkimmäiset; iloisen keväiset Kesän odotus (In the Sun) sekä Niityllä (Flower Meadow).


Kesän odotus on trendikäs oranssi ja Niityllä viileä vadelmanpunainen. Oranssissa on juuri sopivasti tummanpunaista sävyä ollen armollisempi hampaille; yllätyksekseni tämä lämmin sävy ei saanut purukalustoani näyttämään ollenkaan keltaiselta! Vierastan oranssia huulipunaa, mutta tämä toimii - tosin varmasti vielä paremmin, kun ihoni kesän aikana saa aavistuksen lisää väriä. Kylmänsävyinen pinkinpunainen taas kuuluu minulle tutumpaan ja turvallisempaan sävymaailmaan. Kauniissa vadelmanpunaisessa huulipunassa on upea kiilto!


Samaan aikaan sekä todella pigmenttistä että ohutta, kosteuttavaa koostumusta on vaikeaa löytää. Lumene on todellakin onnistunut näiden kohdalla! Väri liukuu vaivattomasti ja tuntuu huulilla lähinnä voiteelta - kuivat huuleni kiittävät. Mattapunissa on tietty aina parempi pysyvyys kuin kiiltävän pinnan jättävissä, mutta pidin näitä huulilla parisen tuntia ilman mitään tarvetta korjailla huulimeikkiä. Kuvissa huulillani ei myöskään ole rajausta. Hampaita saa pehmeiden huulipunien kanssa varoa, tätäkin sain oikein antaumuksella hymyillessäni tarttumaan hampaisiin.


Raspberry Miracle -punien tuoksu on ihanan makea ja marjaisa, luultavasti monille mieleinen. Suomalaista vadelman siemenöljyä sisältävään huulipunasarjaan taitaa tällä hetkellä kuulua 12 sävyä. Neljä kevään uutuussävyä jäävät valikoimaan pysyvästi. Hinta on kaupasta riippuen noin 13 euroa.

- tuotteet saatu blogin kautta -

11 kommenttia:

 1. Mä en ole uskaltanut vielä korkata näitä, koska mä + huulipunat.. Hyvin kummallinen yhtälö. Sulla näyttää kyllä ihanalta! Täytyy ehkä itsekin kokeilla : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ehdottomasti kokeilet! Vaikka nämä on tosi pigmenttisiä ja kirkkaita värejä, tuntuu että huulilla olis vain huulirasvaa : ) Siinä mielessä helppoja totutteluun ; )

   Poista
 2. Molemmat näyttävät todella herkullisilta, enkä osaa päättää kumpi näyttää paremmalta. Nam <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en oikein osannut päättää, kumpaan ihastuin enemmän! Viileä pinkki on minulle huomattavasti helpompi väri käyttää, mutta tuo vähän mattaisempi kevään trendiväri oranssi oli kyllä aika mahtava myös : )

   Poista
 3. Niityllä on vaan niin huikaisevan kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Kirkkaista huulipunistani ehkä jopa tämän hetken ykkönen!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Minäkin ilahduin ihan aidosti, aiemmin olen käyttänyt Lumenelta niin neutraaleja sävyjä enkä edes tiedä, onko näin herkullisia aiemmin ollut valikoimassa! : )

   Poista
 5. Molemmat sävyt näyttävät ihanilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykästyin molempiin, vaikka vaaleaihoisena tuo oranssi epäilytti aluksi tosi paljon! : D

   Poista
 6. Niityllä on mun mielestä hienompi :) mutta pidän yleensä enemmän roosa-liila sävyistä kuin oransseista. :)

  VastaaPoista