14.5.2014

Instagram-kilpailu: Trooppisin hetkesi

Olen mukana Reddvillen SheSocial-verkostossa, jossa on juuri alkanut aurinkoinen Hawaiian Tropic -kampanja!


Kesän lähestymisen kunniaksi SheSocialin kampanjassa on mukana herkullisentuoksuisista aurinkotuotteistaan tunnettu Hawaiian Tropic. Merkki lanseeraa täksi kesäksi kaksi uutuutta, jotka sinulla on nyt mahdollisuus voittaa kahden Hawaiian Tropic -klassikon lisäksi. 

Viimeisimmälle aurinkomatkalleni (josta on liian kauan) pakkasin mukaan pelkkiä Hawaiian Tropicin aurinkotuotteita ja olin enemmän kuin tyytyväinen - nämä uutuudet tulevat siis tänä kesänä varmasti testattua. Vaaleaihoisena olen todella ahkera aurinkosuojilla läträäjä. Vähintään suojakertoimella 30 varustetun voiteen sekä rusketusöljyn avulla olen saanut nopeasti ja turvallisesti kauniin rusketuksen. Aurinkosuoja on syytä muistaa aina kesällä ulkona ollessa, ei vain paikallaan aurinkoa palvoessa! Kyllähän te tiedätte; ihosyöpä, ryppyinen, kuiva ja eloton iho.. Ei hyvä.


Hawaiian Tropicilta löytyy aurinkotuotteita aina superkosteuttavasta SPF 50 -voiteesta rusketusöljyihin ja suojakertoimellisiin huulikiiltoihin. Kilpailuun osallistumisen lisäksi suosittelen siis merkin valikoimaan tutustumista, jos tulevan kesän aurinkotuotteet on vielä hankkimatta. Suojakerroin heikkenee jo vuodessa tuotteen avaamisesta, joten heitä ne toissakesän matkalta jääneet jämät viimeistään nyt roskiin!

Reddvillen Hawaiian Tropic -kilpailuun voit osallistua lisäämällä Instagramiin kuvan trooppisimmasta hetkestäsi käyttäen hashtagia #hawaiiantropicfinland. Kilpailu päättyy 23.5.2014 jonka jälkeen Reddvillen ja Hawaiian Tropicin edustajista koostuva tuomaristo valitsee kolme voittajakuvaa. Kuvat julkaistaan Reddvillen kotisivuilla sekä Facebookissa.


Palkintoon kuuluu After Sun Moisturising Lotion, Protective Dry Spray Oil SPF 10 (uutuus), Satin Protection Sun Lotion SPF 30 (uutuus), Tropical Tanning Oil Dark sekä aurinkohattu. Palkinnon arvo on noin 60€. 

Nyt niitä trooppisia hetkiä tallentamaan!
Muista, että Instagram-tilisi tulee olla julkinen, jotta Reddville-tiimii pääsee ihailemaan kuvaasi ja pääset kilpailuun mukaan.

- postauksen tuotteet saatu blogin kautta -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti