20.5.2014

Maybelline The Colossal Go Extreme!

Tampereen kauneusbloggaajamiitin goodie bagista paljastui mielenkiintoisia meikkiuutuuksia. Yksi niistä oli Maybellinen uusin ripsiväri, The Colossal Go Extreme Volum'. Kiukuttelin jonkin aikaa sitten pettymykestäni Maybellinen suosittuun The Falsies-ripsariin (olisikohan ollut Flared-versio), joten rehellisesti sanottuna en uskaltanut odottaa tältäkään suuria. 


Go Extreme -version erikoisuus on sen harjan varressa. Kuvan mukaisesti varsi on muotoiltu kurvikkaaksi, jotta se siirtäisi itse harjaan enemmän maskaramassaa. Tämän ansiosta jo yhdellä vedolla ripsiin saa väriä runsaasti. Spiraalin muotoon asetellut pitkät harjakset on suunniteltu tuuheuttamaan ja taivuttamaan ripsiä.


Tuuheuttavat ripsivärit saavat joo vaaleat silmähaituvani näyttämään ripsiltä, mutta enemmän kuin tuuheutta, kaipaan ripsiväriltä pidentävyyttä. Kuituripsareitakaan en voi käyttää kuin rillipäivinä, sillä ne eivät sovi piilareiden kanssa yhteen. Lyhyyden ja vaaleuden lisäksi ripseni ovat "sotkuiset"; lyhyempiä ripsiä sojottaa sinne sun tänne, eikä niitä yleensä saa taivutuksenkaan kanssa menemään nätisti samaan suuntaan. 


Maybellinen Colossal Go Extreme Volum oli yllättäjä. Aivan toisesta maailmasta kuin se violetti Falsies, jota inhosin. Suurehko harja ei tuntunut ihan kaikista kätevimmältä minun silmän muotooni, mutta kapenevalla kärjellä sisä- ja ulkonurkan ripsiin sai helposti väriä. Suurin yllätys tässä oli täysi paakuttomuus! Massa levittyi todella tasaisesti, eikä könttejä saanut aikaiseksi kahdellakaan kerroksella. Yleensä tuuheuttavuudella mainostetut ripsivärit tekevät helposti sen hämis-efektin. Go Extreme -ripsiväriä on ainakin toistaiseksi ainoastaan mustana, kahtena versiona; vesiliukoisena sekä vedenkestävänä.Toisin kuin Falsiesissa, tässä on siedettävä haju - vaikka se kummallinen onkin - eikä ripsiväri varissut tai sotkeentunut luomiin pitkänkään päivän päätteeksi. Poistamisen kanssa ei ollut mitään erityisiä hankaluuksia, ripsiväri lähti hyvin kummallakin tällä hetkellä vakkarikäytössä olevalla silmämeikinpoistoaineella (Lumene ja Earth Science).

Maybellinen uutuusripsari on tullut kauppoihin viime kuun vaihteessa noin 15 euron hintaan. Markettimeikeille tuo hinta taitaa olla jo aika yleinen (jotkut ovat jo 20€!), mikä välillä kummastuttaa. Pari euroa lisää, niin ripsivärinkin voisi ostaa selektiiviseltä puolelta. Lopputulos oli kuitenkin oikein mieleinen. Yksi kerros riitti, ja mikä parasta, tuuheuttavuudestaan huolimatta ripset jäivät melko erotelluiksi ja täysin paakuttomiksi. Voin suositella!

- tuote on saatu blogin kautta -

14 kommenttia:

 1. No WOW, mä muistan tuon ei niin vakuuttavan ripsarin, joka teki ihan kököt ripset. Näiden kuvien perusteella voisin ostaa tän, tekee sellaista jälkeä, josta pidän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin oikeasti positiivisesti yllättynyt! Katselin tuota putkiloa pöydällä monta pari viikkoa ennenkuin jaksoin testata koska en vaan uskonut tykkääväni :D

   Poista
 2. Vitsi kun näyttää hyvältä sulla! :) Mulle tää ei sopinut ollenkaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh! Ripsiväri on kyllä meikkivoiteen tavoin niitä tuotteita, joista osa vaan ei sovi toisille toisten taas rakastaessa samaa : /

   Poista
 3. Näyttääpä todella hyvältä tuo ripsari sun ripsillä! Pitää pistää tämä korvan taakse jos sattuu nuo omat varastot joskus loppumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa todellakin kokeilla, jos on yhtään samanlaisia ongelmia ripsien kanssa kuin minulla!

   Poista
 4. Vaikuttaa ihan lupaavalta ripsarilta, tai ainakin sulla näyttää hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minut tämä ainakin vakuutti! :) Pitkästä aikaa positiivinen ripsarikokeilu!

   Poista
 5. Ohhoh, aika vakuuttava ripsari! Oon miettinyt samaa noista Suomen kosmetiikkahinnoista. Hinnat nousee ja nousee eikä tunnu loppua tulevan. Välillä mietityttää, mikä on ihmisten kipukynnys? Itse tilaan paljon ulkomailta, koska samat tuotteet maksavat joskus alle puolet suomihinnoista. Toki siinä tulee kuljettamisen yms eettisyys ja ympäristöystävällisyys esille, mutta toisaalta, kuljetetaanhan ne samat tuotteet Suomeenkin. Eikä niidenkään pakkaamisessa hirveästi säästellä, joten aika plusmiinus nolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta.. Tuntuu tosiaan pahalta laittaa rahansa suomalaisten kauppojen sijaan ulkomaisiin nettikauppoihin, mutta varsinkaan tässä elämäntilanteesa ei ole varaa maksaa tuotteesta jopa sen puolet enemmän kun halvemmallakin saa : / En muista oliko se Ostolakossa- vai missä blogissa kun oli juttua näistä Suomen hinnoista.. Ei niitä ilmeisesti noilla "extra"kuluilla pystykään selittämään. Ärsyttää.

   Poista
 6. Harmi, että laitoin tän kiertoon :/ saa sun ripset näyttämään upeilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! Tosin ymmärrän eleesi, mullakin on tällä hetkellä avaamattomia ripsareita testausta odottamassa vähän turhan monta :D

   Poista
 7. Wautsi! Tää täytyy kyllä ehdottomasti hankkia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että sun ripset käyttäytyy tän kanssa yhtä hienosti kun mun! :)

   Poista