11.6.2014

Hellepäivän heräämisyritys

Olen kuuluttanut jo kyllästymiseen saakka, etten todellakaan ole kesäihminen. Tähän väliin voisin vaahdota viime yöstä kun yksi hemmetin hyttynen löysi inisemään korvani juureen aina kun sammutin valot ötökänmetsästystuokion jälkeen. No nuku siinä sitten! Takaisin tämän päivän asiaan - kesässä ei myöskään ole kivaa se, jos herää vasta siinä vaiheessa kun päivä on kuumimillaan ja lähtö ihmisen näköisenä ihmisten ilmoille pitäisi suorittaa vähän vikkelään.

Tämä huoleton meikki on päivältä, jolloin oli kuuma. Niin kuuma, että olisi tehnyt mieli maata koko päivä paikallaan. No en voinut, joten tein kevyen kesämeikin, johon ei turhantarkkaa sivellintyötä tarvita.


Kasvoille levitin Rimmelin hehkua tuovan meikkivoiteen, silmien alle aivan aavistuksen Laura Mercierin peitevoidetta, ja molemmat kiinnitin irtopuutereilla. Poskien punoitus ei täysin peittynyt meikkivoiteella, mutta sipaisin kuitenkin vielä päälle Paesen heleyttävää, korallista poskipunaa. Kasvojen ulkoreunat kävin kevyesti läpi Bourjoisin suklaantuoksuisella aurinkopuuterilla ja huulille laitoin tämän hetken lempparinudekiillon Diorilta.

Kulmat täytin e.l.f.:n kulmaväriduon puuterimaisella värillä ja kampasin paikoilleen Revlonin kulmageelillä. Kesähelteillä en usein jaksa luomivärejä laitella, mutta katsetta kirkastamaan käytin kahta tuotetta: luomivakoon sekä alaripsirajaan samaa aurinkopuuteria kuin kasvoilleni, sekä liikkuvalle luomelle Benefitin voidemaista kimalleluomiväriä Bikini-tini. Ripsiin runsautta antavaa ripsiväriä, ja helppo kesämeikki on valmis!

Mistä teidän kesämeikkinne koostuu, kun kasvot on saatava heräämään mutta jaksamista tai aikaa ei ole paljon? 

 - ripsiväri saatu blogin kautta -

4 kommenttia:

 1. Pohja, kulmakarvat ja poskipuna on ehdottomat kesämeikkiin. Nopeimmillaan selviän koko kombosta parissa minuutissa, mutta jos saan työstöaikaa niin lisään elementtejä sen mukaan :)

  Aivan ihanat ripset sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulmakarvat on mulla nykyään aivan ehdoton, koska en kestovärjää niitä enää! Ilman meikkiä ne ovat tosi vaatimattomat.. Mä olen vieläkin aika huono tekemään äkkilähtöjä, koska esimerkiksi ripsiväri pitää saada levittää rauhassa!

   Voi kiitos! Se on se Maybellinen uusi ripsari ;) Ilman meikkiä ne on ihan nysät!

   Poista
 2. Katsoin kanssa noita ripsiä, mielettömät!

  Mä inhoan hyttysiä, mutta rakastan kesää. Onneksi täällä kaupungissa saa aika hyvin olla itikoilta rauhassa, ehkä kaksi hyttystä kesässä eksyy tänne kolmanteen kerrokseen saakka. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun ripset olisivatkin luonnostaan tuollaiset ;)

   Mä vietän tänä vuonna suuren osan kesästä vanhempien luona, ja puutarhanhoitoon hurahtaneen äidin takia kukkia täynnä olevalla pihalla pörisee kaikenmaailman ötökät! Vaikka kuinka ihmiset ihmettelevät, minä vietän kesän aikalailla sisätiloissa.. Kolme päivää sitten tullut hyttysenpisto kutiaa vieläkin niin kamalasti, etten meinaa saada nukuttua :( Ei ole kiva olla allerginen!

   Poista